Bestil hotline
      +45 53858171
Elegant Design Læder Sofa Palermo LED XL Form
Modern Leather Sofa Palermo with LED sandbeige-white
Elegant Design Læder Sofa Palermo LED XL Form Design sektionssofa Detroit LED XL form LED belysning med Touch Wheel fjernbetjening (RGB farve swap) Design sektionssofa Detroit LED XL med sovesofa Moderne lædersofa Detroit med LED grå-sort Design sektionssofa Detroit LED XL form sort- hvid Luksus sektionssofa Detroit XL formet sort-rød Mål Detroit XL Mål Detroit XL Luksus sektionssofa Detroit XL formet hvid-sort Modern Leather Sofa Palermo with LED sandbeige-white Modern Leather Sofa Palermo with LED sandbeige-white
29.749,00 kr 20.749,00 kr
Inkl. moms
Leveringstid: 8-10 uger
Varenummer: MMSL10049 Varenummer: MMSL10049

Læder Sofa Palermo i XL med LED Lys

Lædersofaen Palermo i XL-form er et kunstværk i sig selv, som du stolt kan præsentere for dine gæster. Det smagfulde design er trendy og tidløst på samme tid. De elegante kurver og dekorative striber giver en ny impuls i din stue. Desuden har designer sofaen meget at tilbyde. Dette omfatter nakkestøtter, der kan justeres fleksibelt og dermed sikre maksimal siddekomfort. I sofaens sider er praktiske opbevaringsrum, hvor du kan gemme briller, bøger eller lignende. Selv dens egen belysning bringer lædersofaen Palermo herunder farveændring. Dette møbel giver dig mange gode grunde til at bruge rummet.

Optimal komfort takket være eksklusive materialer

Læder sofaen Palermo giver lige så god komfort som den ser ud til. Uanset om du sidder eller ligger på den frodige chaiselong, har den indbyggede Bonell-affjedring en fantastisk, solid og behagelig overflade. Takket være affjedring har designersofaen ingen fold i sædet, selv efter mange års brug. Til siddefladen tilbyder vi dig et ekstraordinært alternativ til vores højkvalitets PU læder. Mineva stof er kendetegnet ved et ædelt læder look. Desuden sikrer Easy Clean-teknologien, at du endda kan fjerne kaffe- og tepletter uden brug af vaskemidler.

Vil du have hurtig adgang til dine fjernbetjeninger eller magasiner? Du kan let få adgang til opbevaringsrummet i vores lædersofa Palermo. Så at gå til reolen er unødvendigt.

 Ikke alle læder er det samme læder. Vi kræser om din tilfredshed, derfor overlader vi det til dig at vælge læder efter din smag. De spænder fra premium syntetisk læder til ekstra tykt bøffellæder. En Bonell-affjedring, forhindrer fremkomsten af ​rynker ved langvarig brug. Desuden har sofaen Palermo justerbare nakkestøtter for maksimal siddekomfort. Vil du gerne have sofaen Palermo i en større størrelse? Bestil din Palermo XXL efter størrelsen på dit rum!

 

Variationer:

 

Denne sofa findes i L-form, U-form, BigSofa også XXL-form er tilgængelig. Alle variationer fås i kunstlæder, ægte læder mix (siddefladen og ryglænet ægtelæder, resten kunstlæder). Komplet ægte læder, bøffellæder, Alcantara-Mineva-stof og strukturstof. Inklusive LED belysning (RGB), den medfølgende berøringshjul fjernbetjening kan du sørge for den ønskede atmosfære i din stue. De rummelige bakker tjener placeringen af ​​drikkevarer eller briller. Sovefunktionen er valgfri. Design sofaens form som vist eller spejlvendt.
Mange muligheder for farvevalg af hele farvepaletten /bred vifte af forskellige farvevalg.
Alle sofaer er med funktionelle nakkestøtter.

 

 Funktioner:

 • Moderne Design lavet i Europa
 • LED lys på begge sider med fjernbetjening 
 • forskellige små opvaringsrum indbygget i sofaen
 • dekorative højglans træpaneler
 • justérbare hovedstøtter
 • mulighed for indbygget sovefunktion
 • vælg dit yngligsbetræk
 • solid trækonstruktion i sofarammen
 • sædehynder lavet med højresistent koldskum, affjedret med Sinuous
 • anslået leveringstid på en af vores specialdesignede ordrer: 7-10 uger

Elektrisk afslapningsfunktion (valgfri)

Ønsker du en ekstra afslapningsfunktion? Intet problem, bare vælg dette ved hjælp af rullemenuen ovenfor. Efter købet kontakter vi dig for at bestemme sædets position.

elektrisk afslapningsfunktion - sædet kan forlænges

LED-belysning med farveændring

Der er også LED-belysning til din drømmesofa. Vælg nemt farve, intensitet eller andre forskellige funktioner med berøringshjulets fjernbetjening.

Fjernbetjening til sofabelysning

Ekstra element

Du kan bestille et af 2 forskellige ekstraelementer til hver sofa. Disse indeholder lagerplads, kølekopholdere, induktionsopladningsstation og USB-forbindelser.

Kopholder med elektrisk køling

USB-forbindelse med LED-læselampe

Du ved det, du sidder komfortabelt i sofaen, og mobiltelefonens batteri er tomt. En valgfri USB-forbindelse kan bestilles, så du ikke længere behøver at rejse dig.

Sofa med moderne USB-forbindelse


Relaterede emner:

Her kan du finde et matchende sofabord til denne sofa. 

 

Også tilgængeligt i:


Sofa palermo L-form 
Sofa palermo U-form 

Læderbetræk:

Hvis andet ikke fremgår i beskrivelsen ovenfor, kan du vælge dit ynglingsbetræk i menuen ved siden af produktbillederne.

Bemærk venligst:

 

Dette produkts billeder vist ovenfor har et udvalg af farver, men det kan varierer pga. computerindstillinger eller valg af materialer. Vær venlig af læsebeskrivelsen grundigt, og tøv ikke med at kontakte os for yderligere detaljer.

Nogen dele kræver at man selv samler dem.

Designet er patenteret og kun tilgængeligt hos sofadreams.

 

 

 

Specifikationer
1x loveseat with armrest
1x corner
1x armless Loveseat
1x chaise with long armrest
Leather throw pillows
LED with remote included
decorative items are not included
optional sofa bed function available on request
Sovesofa funktionen kan bestilles valgfrit. Den er dækket af stof som standard. For et ekstra gebyr kan vi ændre det til dig i syntetisk læder, Hugo, Mineva, ægte læder eller bøffelhud.
Lavet i EU / Højkvalitets spiral lommefjedre / Slidstærkt betræk

LÆDERMIX:
Dette er en mulighed, der ofte findes i møbelindustrien. I den variation vil vi fremstille alle stressede dele som sæder og ryglæn med ægte italiensk læder. De øvrige dele af sofaen vil blive lavet med vores premium syntetiske læder i matchende farver. Dette giver dig mulighed for at spare penge uden at skære ned på komforten, da du stadig vil sidde og slappe af på ægte Italiensk Læder-overfladen. Hvis bagsiden af ​​din sofa vender mod en væg, kan du overveje alternativet Leather Mix, da ryggen ikke vil blive synlig. Hvis din sofa står i midten af ​​rummet, skal du overveje den fulde læderindstilling, da alle sider af sofaen kan ses. Det er dit valg!

ØVERSTE KORN ÆGTE ITALIENSK LÆDER:
I denne stil er sofaen dækket med ægte italiensk topkornslæder. Vi bruger kun premiumprodukter fra Italien med fint korn og fremragende kvaliteter. Den er specielt blød og færdig med kun en let pigmentering, for at beskytte overfladen mod snavs og indtræk af fugt. Men det naturlige korn af læderet er synligt næsten uændret. Materialet har kvaliteter, der vil gøre dine polstrede møbler til en speciel oplevelse, som du kan nyde permanent. Dette gælder især for vores fritstående modeller, hvor bagsiden af ​​lædersofaen er synlig.

SOFT LIFE SYNTETISK LÆDER (PU):
I denne Variation af vores kollektion fremstiller vi din sofa helt ud af syntetisk læder. Vores Soft Life Premium Syntetisk Læder har en meget glat, men resistent overflade og et blødt tekstilunderlag. Materialet er UV-resistent og bruges af mange kendte møbelfabrikanter på grund af dets høj kvalitet og holdbarhed. Den er specielt hudvenlig, svedbestandig, vandafvisende, rivningsbestandig og også et helt vegansk produkt (overflade 100% polyurethan, stof 100% bomuld).

PREMIUM BUFFALO TOP GRAIN LÆDER:
OVores Premium Buffalo læder er et meget tykt læder af højeste kvalitet. Det mærkes især gennem utrolig komfort, blødhed og dets karakteristiske karakter. Med en styrke på 1,4 - 1,6 mm og det typiske korn opfylder det de højeste standarder. Kvaliteten af ​​Buffalo Læder er tydeligt mærkbar, og den har stor popularitet ikke kun i møbelindustrien. Det er også meget populært omkring topbilvirksomheder eller yachtbyggere. Bøffel læder har brug for lidt mere pleje end andre typer læder, men det vil belønne dig med et utroligt udseende og en uforlignelig mødeoplevelse. Et materiale med stil og karakter til ægte læderentusiaster.

/e/n/energie_led.jpg_ alt=_Energieverordnung_
15,7
23,6
8-10 uger
0
abmessungen

Premium syntetisk læder (PU):

I denne Variation af vores kollektion fremstiller vi din sofa helt ud af syntetisk læder. Vores Soft Life Premium Syntetisk Læder har en meget glat, men resistent overflade og et blødt tekstilunderlag. Materialet er UV-resistent og bruges af mange kendte møbelfabrikanter på grund af dets høj kvalitet og holdbarhed. Den er specielt hudvenlig, svedbestandig, vandafvisende, rivningsbestandig og også et helt vegansk produkt (overflade 100% polyurethan, stof 100% bomuld).


Lædermix:

Dette er en mulighed, der ofte findes i møbelindustrien. I den variation vil vi fremstille alle stressede dele som sæder og ryglæn med ægte italiensk læder. De øvrige dele af sofaen vil blive lavet med vores premium syntetiske læder i matchende farver. Dette giver dig mulighed for at spare penge uden at skære ned på komforten, da du stadig vil sidde og slappe af på ægte Italiensk Læder-overfladen. Hvis bagsiden af din sofa vender mod en væg, kan du overveje alternativet Leather Mix, da ryggen ikke vil blive synlig. Hvis din sofa står i midten af rummet, skal du overveje den fulde læderindstilling, da alle sider af sofaen kan ses. Det er dit valg!


Top kvalitets ægte italiensk læder:

I denne stil er sofaen dækket med ægte italiensk topkornslæder. Vi bruger kun premiumprodukter fra Italien med fint korn og fremragende kvaliteter. Den er specielt blød og finish med kun en let pigmentering, for at beskytte overfladen mod snavs og indtræk af fugt. Men det naturlige korn af læderet er synligt næsten uændret. Materialet har kvaliteter, der vil gøre dine polstrede møbler til en speciel oplevelse, som du kan nyde permanent. Dette gælder især for vores fritstående modeller, hvor bagsiden af lædersofaen er synlig.


Premium Bøffel Topkvalitets læder:

Vores Premium Buffalo læder er et meget tykt læder af højeste kvalitet. Det mærkes især gennem utrolig komfort, blødhed og dets karakteristiske karakter. Med en styrke på 1,4 - 1,6 mm og det typiske korn opfylder de højeste standarder. Kvaliteten af Buffalo Læder er tydeligt mærkbar, og den har stor popularitet ikke kun i møbelindustrien. Det er også meget populært omkring top bilvirksomheder eller yachtbyggere. Bøffel læder har brug for lidt mere pleje end andre typer læder men det vil belønne dig med et utroligt udseende og uforlignelig mødeoplevelse. Et materiale med stil og karakter til ægte læderentusiaster.

Colors
Bemærk venligst:

Vi tilbyder specialfremstillede sofaer samt præ-konfigurerede standard sofaer, som vi har på lager. Læs venligst den nøjagtige produktbeskrivelse. Hvis du ikke kan vælge farve eller materiale på et hvilket som helst vist produkt på vores hjemmeside, er det højst sandsynligt et forudkonfigureret lagerprodukt, og den er kun tilgængelig som vist. Hvis du vil individualisere din sofa, skal du bare skifte kategori og finde den samme sofa i en anden kategori (læder eller stof) og begynde at vælge dine yndlingsmuligheder. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, ring venligst til os for yderligere support. Vi hjælper gerne . De viste farver, detaljer og mål kan variere lidt fra det oprindelige produkt. Anvendte farver kan variere som følge af, men ikke begrænset til, forskelle i vores produkters overfladestruktur, valg af materiale, belysning, dine individuelle computer- eller skærmindstillinger, naturlige variationer og stoffarvepartier, anvendelsesmåden og typen af smart telefon eller tablet, du bruger. Derfor kan varen du modtager muligvis ikke være et nøjagtigt match til det, du ser på din computerskærm. SofaDreams er ikke ansvarlig for farvevariationer eller målinger, der er en smule afvigende (1.5cm eller mindre).

Vi kan tilbyde gratis prøver på din yndlings tekstil eller læder kontakt os venligst --> info@sofa-dreams.dk

Vælg mellem disse betalingsmuligheder.

1. Bank overførsel. Venligst overfør det skyldige beløb til følgende bankkonto: 3409 12629842 Indtast faktura nummer / kunde-id i kommentar til overførslen.

 

2 . Kreditkort. Angiv venligst dine kreditkortoplysninger. Denne betalingsmetode er gratis for vores kunder. Dit kort vil blive opkrævet efter afslutningen af bestillingsprocessen.

 

3. PayPal . Brug paypal for nem betaling

 

4. Depositum.  Venligst overfør det delbeløb, som du kan finde på fakturaen, til vores konto.

Brug venligst enten bankoverførsel, PayPal eller dit kreditkort.

Det resterende beløb betales 1 uge før levering af varerne ved hjælp af en af vores 3 betalings metoder.

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Relaterede produkter

Top Seller

 1. Design Lædersofa Foggia U Form
  Lædersofa Foggia U-form med LED-belysning. Sofa fås i forskellige farver og ...
  34.399,00 kr 28.399,00 kr
  Inkl. moms
  Leveringstid: 8-10 uger
 2. Design Lædersofa Foggia L form
  Blandingen af Chesterfield og moderne design gør hjørnesofaen København til en ægte ...
  33.899,00 kr 22.099,00 kr
  Inkl. moms
  Leveringstid: 8-10 uger
 3. Design Lædersofa Calabria XXL
  Det mega XXL polstrede opholdsområde Calabria med LED-belysning og valgfri multifunktionel konsol fås i mange flotte ...
  37.199,00 kr 27.499,00 kr
  Inkl. moms
  Leveringstid: 8-10 uger