Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Handelsbetingelser

Bestilling

Alle priser på hjemmesiden er vejledende i DKK og inkluderer moms. Priserne er inkl. fragt og gældende inden for Danmarks grænser. Ved køb af produkt oprettes der en konto hvor du kan se dine informationer og ordrebekræftelser. Du kan til enhver tid ændre dine personlige oplysninger og til-/framelde dig SofaDreams nyhedsbrev.

Leverering

Leveringstid står angivet i produktbeskrivelsener ved hvert produkt.

Lagervare-ordre tager normalt 1-3 arbejdsdage at behandle .Vær venligst opmærksom på at der kan gå op til 2 uger før din ordre bliver leveret.

Special lavede ordrer tager normalt 1-3 arbejdsdage at behandle. Vær venligst opmærksom på 6-10 ugers leveringstid. Leveringstiden begynder fra når vi har kvittering for din indbetaling eller depositum. Efter sofaerne kommer til vores varehus, vil vi kontakte dig med henblik på levering der er dig belejlig. Transportfirmaet vil bekræfte den endelige dato og tid på mail eller telefon. vi vil aldrig levere uden bekræftelse fra dig

 

Vilkår og betingelser

Sofa-dreams.dk, ejes og drives af sofa-dreams.com. Denne aftale dokumenterer de juridisk bindende vilkår og betingelser der er knyttet til brugen af ​​hjemmesiden og køb af varer på sofa-dreams.dk. Ved at bruge eller få adgang til webstedet accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.sofa-dreams.dk. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, ordren leveres. Hvis den 14. dag er en lørdag, søndag eller helligdag, udløber fristen den efterfølgende hverdag. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen returneres i samme stand som ved levering. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, som forringer varens salgsværdi. Varen skal pakkes forsvarligt ind og sendes til nedenstående adresse for egen regning.  Alle returneringer er genstand for returrejse forsendelsesomkostninger. Vi opkræver ikke et genopstartsgebyr. Retur accepteres kun i deres originale emballage og i nøjagtigt samme stand som modtaget. Når en vare er fjernet fra sin originale emballage og samlet, er den ikke længere berettiget til returnering eller refusion. Specialbestilte produkter, f.eks. Varer, hvor polstringstoffer kan vælges samt godkendelsesvarer, der er afviklet, refunderes ikke og kan muligvis ikke returneres. Alle målinger og dimensioner findes i varebeskrivelserne. Sørg for at måle området såvel som døråbninger, gange og trappeopgang for at sikre, at de bestilte genstande passer i dit angivne område. SofaDreams er ikke ansvarlig for forsendelsesomkostninger på varer, der er for store til din plads. Genstande, der er beskadiget under transit, gendannes til første kvalitetstilstand eller erstattes i overensstemmelse med vores forsendelsespolitik og er ikke berettiget til refusion. Vi bestræber os på at levere nøjagtige billeder af høj kvalitet til at hjælpe dig med at vælge dine møbler. Imidlertid kan billeder variere i farve afhængigt af en række faktorer, herunder, men ikke begrænset til, individuelle computerskærms farveindstillinger, fotografering, belysning og naturlige variationer. Derfor modtager det muligvis ikke det nøjagtige match med det, du ser på din computerskærm. Nogle gange afrundes målinger i møbelstørrelse og kan derfor variere lidt fra beskrivelsen. Hvis du har brug for præcise dimensioner eller farver, bedes du kontakte os via telefon eller e-mail for yderligere hjælp. Bemærk: SofaDreams er ikke ansvarlig for farvevariationer eller målinger, der er let afvigende (t0 cm eller mindre). Alle returneringer er underlagt vores returpolitik og alle gældende gebyrer.

 

Helean Holding ivs
Hovedvejen 3D
2600 Glostrup
Danmark
cvr.nr 39640511

 

Når fortrydelsesretten benyttes, bedes du følge anvisningerne i vedlagte følgebrev. Du skal selv betale for returnering af produkterne. Bemærk, SofaDreams henter ikke leveringer retur, medmindre andet aftales. SofaDreams afviser returneringer sendt pr. efterkrav. Du kan også fortryde ved at nægte at modtage ordren af fragtmanden.

Reklamationsret

Ifølge den danske købelov har du ret til at reklamere over produktet indenfor 24 måneder fra den dag, du modtager dine produkter fra SofaDreams. Kontakt venligst SofaDreams såfremt produkterne ikke lever op til dine forventninger, og du ønsker at reklamere over dette. Kontaktoplysningerne fremgår af ordrebekræftelsen og hjemmesiden.

 

Servicevilkår sofa-dreams.dk, som ejes og drives af sofa-dreams.com. Denne aftale dokumenterer de juridisk bindende vilkår og betingelser der er knyttet til brugen af ​​hjemmesiden på sofa-dreams.dk. Ved at bruge eller få adgang til webstedet på nogen måde, se eller gennemse webstedet eller tilføje dit eget indhold til webstedet, accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser.

intellektuel ejendom

Webstedet og dets oprindelige indhold tilhører sofa-dreams.dk og er som sådan fuldt beskyttet af de relevante internationale ophavsretlige og andre love om intellektuel ejendomsret.

Afslutning

Sofa-dreams.dk forbeholder sig ret til at opsige din adgang til webstedet uden forudgående varsel.

Links til andre hjemmesider

Vores websted indeholder en række links til andre hjemmesider og online ressourcer, der ikke ejes eller kontrolleres af sofa-dreams.dk.Sofa-dreams.dk har ingen kontrol over og kan derfor ikke påtage sig ansvar for indholdet eller generelle praksis på nogen af ​​disse tredjepartswebsteder og / eller tjenester. Derfor anbefaler vi kraftigt at læse hele vilkår og betingelser og privatlivspolitik for ethvert websted, du besøger som et resultat af at følge et link, der er publiceret på vores websted.