Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Hjørnesofa Secreto
27.599,00 kr. 18.899,00 kr.
Inkl. moms
Leveringstid: 7-12 Uger
Varenummer: ICSL10064 Varenummer: ICSL10064

Sofa Secreto som U form i læder

Allerede ved første kig på designsofaen Secreto vil du sidde direkte på den! Det ser så hyggeligt og behageligt ud, at du får lyst til bare at ligge ned og nyde den følelse, der kommer over dig. Selvfølgelig ser designersofaen ikke kun ud som alt dette, det er nøjagtigt som du forestiller dig det ved synet! Kom hjem efter en travl, nervepirrende dag og glem alt, hvad der har tynget dig hele dagen. Ryd dit hoved helt og tænk på ingenting! Det fortjener alle! Du kan få det med denne drøm om sofa fra nu af! Først og fremmest giver den solide træbundsramme den nødvendige stabilitet. Derudover er den smarte sofa udstyret med en god affjedring, som indeholder den specielle Bonell fjederkerne.

Med dette får miraklet sin form i mange år og sikrer dermed en lang og god holdbarhed. Designersofaen kan dækkes enten med Soft Life Premium syntetisk læder eller en ægte og kunstig læder kombination. Hver af disse stoffer er let at passe på, absolut modstandsdygtig og har et super flot udseende. Tænk på dig selv, forkæl dig selv med luksusobjektet og snart føle dig hjemme i din stue!

Yderligere oplysninger om op dække stof, dimensioner, etc. kan findes i fanen "Artikel Detaljer"

Højdepunkterne i læder levende landskab Secreto U form

 1. Liggende område for at slappe af
 2. quiltede sæder
 3. store siddepladser
 4. herunder dekorative puder

Hvis du også ønsker at tage et kig på vores andre sofa modeller, vi har nogle forslag til dig her.

 1. Sofabord New York Læder
 2. Hjørnesofa San Fransisco U Form
 3. Læder sofa sæt San Fransisco XL
 4. Sofatisch Rom
 5. Stof Hjørnesofa Positano U form
 6. Stof sofa Houston XXL

Selvfølgelig har vi andre polstrede møbler til dig. Hvis du er på udkig efter en passende sofa til din stue, bør du helt sikkert også se på moderne sofaer.  Med vores eksklusive udvalg af stuemøbler vil du begejstre hvert værelse. Du kan også bestille det rigtige bord til vores modeller. Tag et kig under stof sofaborde.  Lad Sofa Dreams rådgive dig via den kompetente kundesupport via telefon. Også for de rigtige soveværelse møbler, vi har i vores møbler online shop, for eksempel under moderne komplette senge unikke modeller for dig. Og hvis du stadig er på udkig efter moderne møbler til din have eller terrasse, som er vejrbestandig, bør du tage et kig på vores kategori for moderne havemøbler i rattan.  Disse er ikke kun af høj kvalitet, men overbeviser også med de ekstra funktioner. Velkommen til Sofa Dreams, online shop for eksklusive møbler.

Specifikationer

1 x Sofa Secreto inkl. dekorativ pude

7-12 Uger
B380 x H75 x T275
Vælg mellem disse betalingsmuligheder.1. Bank overførsel. Venligst overfør det skyldige beløb til følgende bankkonto: 3409 12629842 Indtast faktura nummer / kunde-id i kommentar til overførslen.2. Mobilepay. NR: 301571 . Denne betalingsmetode er gratis for vores kunder.3. PayPal . Brug paypal for nem betaling4. Depositum. Venligst overfør det delbeløb, som du kan finde på fakturaen, til vores konto.Brug venligst enten bankoverførsel, PayPal eller Mobilepay.Det resterende beløb betales 1 uge før levering af varerne ved hjælp af en af vores 3 betalings metoder.
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger