Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Hjørnesofa Serlas i Læder
24.329,00 kr. 16.299,00 kr.
Inkl. moms
Leveringstid: 7-12 Uger
Varenummer: ICSL10075 Varenummer: ICSL10075

Sofa Secreto som U form i læder

Allerede ved første kig på designsofaen Secreto vil du sidde direkte på den! Det ser så hyggeligt og behageligt ud, at du får lyst til bare at ligge ned og nyde den følelse, der kommer over dig. Selvfølgelig ser designersofaen ikke kun ud som alt dette, det er nøjagtigt som du forestiller dig det ved synet! Kom hjem efter en travl, nervepirrende dag og glem alt, hvad der har tynget dig hele dagen. Ryd dit hoved helt og tænk på ingenting! Det fortjener alle! Du kan få det med denne drøm om sofa fra nu af! Først og fremmest giver den solide træbundsramme den nødvendige stabilitet. Derudover er den smarte sofa udstyret med en god affjedring, som indeholder den specielle Bonell fjederkerne.

Med dette får miraklet sin form i mange år og sikrer dermed en lang og god holdbarhed. Designersofaen kan dækkes enten med Soft Life Premium kunstlæder eller en ægte og kunstig læder kombination. Hver af disse stoffer er let at passe på, absolut modstandsdygtig og har et super flot udseende. Tænk på dig selv, forkæl dig selv med luksusobjektet og snart føle dig hjemme i din stue!

Yderligere oplysninger om op dække stof, dimensioner, etc. kan findes i fanen "Artikel Detaljer"

Højdepunkterne i læder Secreto U form

 1. God plads at ligge på og slappe af
 2. quiltede sæder
 3. store siddepladser
 4. herunder dekorative puder

Hvis du også ønsker at tage et kig på vores andre sofamodeller, vi har nogle forslag til dig her.

 1. Boliglandskab Wave XXL
 2. Sofa Pesaro U Form
 3. Læder sofa sæt Parma
 4. Sofatisch Rom
 5. Stof levende landskab Modena U form
 6. Stof sofa Matera XXL

Selvfølgelig har vi andre polstrede møbler til dig. Hvis du er på udkig efter en passende sofa til din stue, bør du helt sikkert også se på moderne sofaer.  Med vores eksklusive udvalg af stuemøbler vil du begejstre hvert værelse. Du kan også bestille det rigtige bord til vores modeller. Tag et kig under stof sofaborde.  Lad Sofa Dreams rådgive dig via den kompetente kundesupport via telefon. Også for de rigtige soveværelsemøbler, vi har i vores møbler online shop, for eksempel under moderne komplette senge unikke modeller for dig. Og hvis du stadig er på udkig efter moderne møbler til din have eller terrasse, som er vejrbestandig, bør du tage et kig på vores kategori for moderne havemøbler i rattan.  Disse er ikke kun af høj kvalitet, men overbeviser også med de ekstra funktioner.  Velkommen til Sofa Dreams, online shop for eksklusive møbler.

1 x Sofa Serlas L-Shape inkl. dekorativ pude

Moderne L-form sofa med liggende overflade til at slappe af efter en hård dag.

Hjørnesofa Serlas som L form designer sofa i læder

Lædersofaen Serlas L-Shape er sprængfyldt med smart design. På trods af enkelheden og afkaldet på dikkedarer overbeviser sofaen netop på grund af dette.

Tykt polstret ryg og armlæn og brede siddepladser inviterer dig til at være komfortabel sammen og slappe af. Tilbring mange behagelige smukke timer alene eller med flere mennesker sammen på denne designer sofa. Disse øjeblikke er garanteret at være uforglemmelige og vil forblive i din hukommelse i lang tid. Oplev en imponerende komfort på første klasse. Takket være den specielle akselaffjedring med den gennemprøvede Bonell fjederkerne og en meget stabil træbundsramme har du noget af denne prøve i lang tid, og polstringen bevarer også sin form i mange år. Det lange opholdsområde på den ene side er velegnet til små lur i mellem eller til uanmeldte spontane overnattende gæster. Så du behøver ikke længere at gå i panik, når din mor pludselig står ved døren og beder om asyl, da hun ikke længere kan bære din højlydt snorkende mand. Hvis du ikke kan lide denne farvekombination på billedet, eller den ikke passer til din indretning, kan du vælge mellem de forskellige farver fra markeringen. Sammensæt dine yndlingsfarver for at gøre din nye designersofa perfekt. Du skal også vælge mellem en ægte og syntetisk læderkombination og Soft Life Premium syntetisk læder. Begge stoffer er af meget god kvalitet og meget modstandsdygtige. Tag din skæbne i dine egne hænder, bestil serlas lædersofa og sidde mere komfortabelt end nogensinde før i dit liv!

Yderligere oplysninger om reference, dimensioner osv.

Det bedste, fordi læder hjørnesofa Serlas i L form

 1. komfortable armlæn
 2. store siddepladser
 3. herunder de afbilledet dekorative puder

Hvis du også ønsker at tage et kig på vores andre sofamodeller, vi har nogle forslag til dig her.

 1. Hjørnesofa Foggia L form
 2. Design stofsofa New York
 3. Rattan Sofa
 4. Stofsofa Hollywood L Form
 5. Design sofa Palermo L
 6. Sofabord Los Angeles

Selvfølgelig har vi andre polstrede møbler til dig. Hvis du er på udkig efter en passende sofa til din stue, bør du helt sikkert også se på stof sofaer.  Med vores eksklusive udvalg af stuemøbler vil du begejstre hvert værelse. Du kan også bestille det rigtige bord til vores modeller. Tag et kig under stueborde læder.  Lad Sofa Dreams rådgive dig via den kompetente kundesupport via telefon. Også for de rigtige soveværelsesmøbler har vi i vores møbel online shop for eksempel under senge med lette unikke modeller til dig. Og hvis du stadig er på udkig efter moderne møbler til din have eller terrasse, som er vejrbestandig, bør du tage et kig på vores kategori for moderne rattan havemøbler.  Disse er ikke kun af høj kvalitet, men overbeviser også med de ekstra funktioner.  Velkommen til Sofa Dreams, online shop for eksklusive møbler.

Specifikationer

1 x Sofa Serlas L-Form inkl. dekorativ pude

 

7-12 Uger
B280 x H75 x T230
Vælg mellem disse betalingsmuligheder.1. Bank overførsel. Venligst overfør det skyldige beløb til følgende bankkonto: 3409 12629842 Indtast faktura nummer / kunde-id i kommentar til overførslen.2. Mobilepay. NR: 301571 . Denne betalingsmetode er gratis for vores kunder.3. PayPal . Brug paypal for nem betaling4. Depositum. Venligst overfør det delbeløb, som du kan finde på fakturaen, til vores konto.Brug venligst enten bankoverførsel, PayPal eller Mobilepay.Det resterende beløb betales 1 uge før levering af varerne ved hjælp af en af vores 3 betalings metoder.
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger