KUNDESERVICE

SofaDreams er Europas førende distributør af moderne stil sektions sofaer. Vores produkter sælges i mere end 10 lande i Europa såvel som i UAE. Vores sofaer vil blive afsendt direkte fra Europa. Som producent er vi meget stolte af vores produkter, der bærer vores navn og garanterer den højest mulige kvalitet. Vores sektions sofaer kan tilpasses til dine behov på enhver mulig måde. Du kan bestille dem i det fineste ægte italienske læder, Premium Buffalo Hide, Premium Syntetisk Læder eller bløde, men holdbare stoffer.

Du skal bare vælge en farve efter eget valg og beslutte, hvordan sofaens sektioner skal justeres (til venstre eller højre).

Til kundeservice vil vores salgskontor kontakte dig for at få hjælp og bekræfte dit valg af farve og materialevalg efter vi har modtaget din ordre. Hvis du ikke er tlfreds med dit køb, kan du returnere varen inden for 14 dage. Returnerede genstande skal være ubrugte, ikke-monterede og i (original eller passende) emballage som modtaget.

 

Rundtur forsendelsesomkostninger vil blive fratrukket det beløb, der refunderes på varer købt under enhver gratis forsendelse. Kontakt os venligst for tilbageleveringstilladelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os, inden du forlader negativ eller neutral feedback. Vi vil gøre alt fornuftigt til fordelagtigt at løse eventuelle problemer. Vi stræber efter at være et 5 stjernet firma, og vi er forpligtet til at levere fremragende kundeservice for at tjene 5 stjerner i alle kategorier. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper gerne med at finde den perfekte sofa til dit hjem, kontor eller endda din yacht.