Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Sofa sæt i læder
Sofa sæt i læder
Sofa sæt i læder
MODERNE DESIGN LÆDER SOFA SÆT

SOFA SÆT

Faldende orden

6 varer

 1. 2 personers Læder Sofa Parma
  2 personers sofa i læder med LED belysning ...
  20.949,00 kr. 14.949,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Læder Lænestol Orlando med elektrisk afslapnings funktion - recliner
  Helt komfortabel og en ægte iøjnefaldende er vores lænestol Orlando, som er tilgængelig i italiensk læder og bøffel læder. Hvilestol lenestol kan bestilles med afslapningsfunktion og ...
  20.159,00 kr. 14.159,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 3. Læder Sofagruppe New York 3-2-1 personers med LED

  Moderne sektions Læder Sofa med LED ...

  32.449,00 kr. 23.449,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 4. Læder Sofa Sæt Boston 3-2-1 med LED
  Moderne Læder Sektions Sofa med LED ...
  32.459,00 kr. 23.459,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 5. Sofa sæt 3 2 1 sæders Parma med LED Lys
  Moderne Læder Modul og funktions Sofa med LED ...
  29.049,00 kr. 23.049,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 6. Sofa sæt 3 2 1 sæders Monza med LED Lys

  Moderne Læder modul Sofa med LED ...

  29.799,00 kr. 22.999,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
Faldende orden

6 varer

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger

Bedste Moderne Lædersofa Sæt 

At prøve at sætte sig et kort øjeblik i en af vores europæiske stil sofa sæt er nok til at forstå den utrolige dybde af komfort, de tilbyder. Ryglæn, armlæn, siddepude og alle andre dele er bygget med komfort i tankerne. En stue skal være en oase til afslapning, et sted hvor boligejere kan slappe af med deres familier og bygge værdifulde minder. Alt dette ville blive gjort betydeligt vanskeligere, hvis siddearrangementerne ikke giver en rigelig mængde komfort. Uanset om du hovedsagelig bruger din opholdsstue sofa til at sidde eller ligge, vil du straks indse komfortpotentialet i dine nye møbler, og du kan glæde dig over det faktum, at du nyder dets komfort i de kommende år. Trods alt blev vores sofaer bygget med den hensigt at vare i mange år, måske endda årtier. Derudover har vi tilføjet en række tilpasningsmuligheder, der er til rådighed for dig. For eksempel, hvis du vil have en mere futuristisk oplevelse ud af dit stilfulde nye sofa sæt, kan du vælge vores LED belysningssystem som tilføjelse. Lige fra komforten i din sofa kan du styre et utal af belysningsmuligheder, justere kvaliteter som farve, lysstyrke, mønster og intensitet. Borte er de dage, hvor du var ved lysafbryderens barmhjertighed, når det kom til at styre din boligs stemning! Nu kan du få dig den perfekte belysning uden at skulle løfte en tå. Bortset fra det kan du drage fordel af følgende yderligere funktioner: 

 • En række læder fra kunstig til bøffel
 • Justerbare nakkestøtter
 • USB-tilslutning
 • Flere farver at vælge imellem

Kvalitet så det ses

Visuelt set taler disse moderne lædersofaer sikkert for sig selv. Ved at tage et kig på de robuste linjer, glidende kurver og stoiske rammer er nok til at forstå det solide design af vores tre-sæders. Men for at lave det perfekte sæt af møbler, er det nødvendigt at gå ud over det visuelle. Ved udformningen af vores moderne lædersofaer har vores fremstillingshold prioriteret tre hovedfaktorer over alle andre: æstetisk appel, komfort og lang levetid.

Vi har allerede gennemgået den æstetiske del; Med hensyn til komfort kan du kun prøve en af vores sofaer af for dig selv for at se, hvor uhyre behagelig den er. Faktisk kan man være hårdt presset til aldrig at rejse sig op igen efter at have taget plads i en af vores sofaer, men i sidste ende vil det være nødvendigt at rejse sig. Med hensyn til lang levetid forstår vi, at der ikke er brug for at tilbyde møbler kun bygget på kort sigt. En sofa er en grundlæggende del af ejendommen selv og bør bygges for at vare et årti og mere.

Personlig Service

Ved at handle hos Sofa Dreams, kan du have tillid til at, at din siddepladsløsning vil være der for dig og din familie i årevis. Desuden kommer vores sofaer i en række forskellige farver, der hver især udviser deres egen unikke stemning. Match sofaens stemning med din stue - eller måske din egen! Det er helt dit eget valg at gøre, selvom vores kundeserviceteam venter, hvis du nogensinde har brug for hjælp til at gøre det. Vi ønsker ikke mere end at hjælpe dig med at realisere din drømme stue konfiguration. Uanset om det er et komplement til en robust, moderne opholdsstues æstetik, eller hvis du søger efter det skønneste og mest moderne møbel til at føje til et skarpt industrirum, har vores omfattende produktsortiment helt sikkert det dækket. 

Den perfekte stue er derude og venter på dig - du har måske brug for hjælp til at finde den. Sæt lid til vores salgsteam og se, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine drømmes stue.