Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Lænestole i læder
Lænestole i læder
Lænestole i læder
Moderne læder lænestole og læder lounge stole bygget til at holde.

LÆNESTOLE

Faldende orden

2 varer

 1. Læder hjemmebiografstol med Automatisk fodhviler funktion Kino
  Cinema lænestol i læder med køleboksholdere og elektrisk ...
  31.549,00 kr. 23.749,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Elegant Læder Lænestol Monza med LED Lys
  Monza luksus sofa med funktioner som du drømmer om ...
  17.699,00 kr. 13.899,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
Faldende orden

2 varer

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger

Læderlænestole og Læder Loungestole til Moderne Opholdsrum 

Har vi nævnt, at vores læderstole også kommer med en række praktiske funktioner? Det er rigtigt - når du køber en Sofa Dreams moderne lazyboy lænestol, kan du vælge mellem et spektrum af attraktive funktioner. For eksempel har du mulighed for at konfigurere din nye lænestol til at inkludere et LED lyssystem. Lysene er konfigureret via fjernbetjeningen og kan indstilles til at skinne i en række blændende farver. Den hørbare gulp du lige har hørt var fra vores konkurrenter, ikke noget imod dem ... Uanset om du er afhængig af den nøjagtige lænestol model, kan du vælge mellem en overflod af ekstra funktioner. Disse omfatter:  

 • Læder lænestole med indstillelige nakkestøtter
 • Moderne design luksus lænestole
 • Højkvalitets affjedring til de lækreste bløde siddepladser
 • Flere valg af farve og læder
 • Muligheden for at supplere din nye læder lænestol med en af vores moderne læder
 • ... og meget mere! 

Fra et visuelt synspunkt er disse robuste læderstole rent øje slik, især i øjnene af dem med en forkærlighed for det moderne og sofistikerede. Men deres appel er bestemt ikke begrænset til æstetik - vores moderne lænestole er et paradis af ren, uhindret komfort. At tage plads i denne en-personers er tilstrækkeligt til at få en person til at blive forelsket i en lænestol! Med hensyn til tilpasning og personalisering er der muligheder for alle boligejeres smag. Du er velkommen til at lege med visuel koordinering af udvalg fra vores store farvepalet fyldt med dyb røde, røde pinks, dyb sort og meget mere. Selvfølgelig er du velkommen til at have det sjovt med din lænestols tekstur også; vores moderne læderstole fås i en bred vifte af stoffer, såsom premium kunstlæder eller rent ægte læder.

Bedste Materialer

Er du læderentusiast? Så kan du være interesseret i at prøve vores fløjlsagtige glatte bøffellæder. Bare kør hånden over det bløde læder en gang - bare én gang, og se om du føler dig tilbageholdende med at trække hånden væk. Vi gør det hele tiden. Holder du de grundlæggende principper for moderne design i højeste henseende? Er der et tomt rum i hjørnet af din dagligstue, der tigger om at blive udfyldt? Hvis det er tilfældet, er der intet, der kan bistå stedet som en luksus lænestol. Kombiner det med en af vores moderne læderskamler, og du har dig en virkelig betagende, forbavsende moderne stue.

Når det kommer til ekstrem komfort med skønhed, er der ingen møbler i verden, der ser ud og føles som vores ensemble gør. Virkelig, der kunne ikke være noget bedre møbel - eller hjørne møbel - for den sags skyld- At afslutte en stue med end vores glædeligt bygget, optimalt strukturerede læderlænestole

Bygget til at holde

Denne robuste indretning af møbler kan kun være det første skridt i retning af din drømmestue. Sofa Dreams er her for at hjælpe med at bringe selv de mest sensationelle levende fantasier til live. Med vores udvalg af møbler kan du blande og matche, indtil du finder den perfekte konfiguration til din stue. Bortset fra fritstående møbler tilbyder vi også komplette sofaløsninger i et moderne design. Alternativt kan din stue få fordel af et loungeområde. Indstillingerne er uendelige, og valgene er dine. Vores opholdsstue udvidelse stopper bestemt ikke ved sofaer - vi tilbyder også en række sideborde og sofaborde. Sofa Dreams giver dig værktøjer til at designe det ideelle boligareal til dig, dine venner og din familie. Tag os op på vores tilbud og opdag det potentiale, som ligger i din stue. Vores produktionsproces prioriterer levetiden - det betyder, at du på toppen af frodig æstetik og høj komfort kan forvente, at dine nye stuemøbler holder i årevis og år fremover. Følg strømmen,bestil lige her i vores virtuelle butik, eller giv os en besked. Vi er her for at give en hånd.