Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
2 og 3 prs. Modulsofaer i Læder
Mindre sektionssofaer i Læder
2 og 3 personers sofaer og sovesofaer
2 og 3 personers sofaer og sovesofaer

Komfortable 2 og 3 personers sofaer og Comfortzone Big Sofas i Læder

 Slap af i total elegance og klasse med vores moderne og stilede lædersofaer. En imponerende stil, substans og ekspertise giver disse fantastiske møbler det allerbedste i komfort og design. Efter at komme hjem fra en hård dags arbejde, er der intet, der kan hjælpe med at tage lasten af fra en travl dag som at slænge sig i en moderne lædersofa. Et perfekt siddearrangement til at komplimentere en brandy med is, mens du lytter til din ynglings musik. Disse sofaer er også gode til blot at sætte dine fødder op og koble af fra jobbet.
Faldende orden

10 varer

 1. Loungesofa Acerra
  Vores hjørne stof sofa Acerra L Form er en ægte luksus lounge sofa. Du kan designe din egen loungesofa med 10 forskellige polstringsfarver og 3 forskellige farver til ...
  21.999,00 kr. 13.639,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Læder hjemmebiografstol med Automatisk fodhviler funktion Kino
  Cinema lænestol i læder med køleboksholdere og elektrisk ...
  31.549,00 kr. 23.749,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 3. 2 personers Læder Sofa Parma
  2 personers sofa i læder med LED belysning ...
  20.949,00 kr. 14.949,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 4. Læder Sofagruppe New York 3-2-1 personers med LED

  Moderne sektions Læder Sofa med LED ...

  32.449,00 kr. 23.449,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 5. Læder Sofa Sæt Boston 3-2-1 med LED
  Moderne Læder Sektions Sofa med LED ...
  32.459,00 kr. 23.459,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 6. Sofa sæt 3 2 1 sæders Parma med LED Lys
  Moderne Læder Modul og funktions Sofa med LED ...
  29.049,00 kr. 23.049,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 7. Sofa sæt 3 2 1 sæders Monza med LED Lys

  Moderne Læder modul Sofa med LED ...

  29.799,00 kr. 22.999,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 8. 3 sæders Sofa MONZA Design

  Vores moderne sofa Monza er også tilgængeligt som en 2-personers sofa i mange farver. LED lys med skiftende temningsbelysning. Mulighed for ...

  21.549,00 kr. 15.549,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 9. 3 Personers Lædersofa Parma LED Belysning

  Lædersofa Orlando med 3 sæder og LED ...

  24.599,00 kr. 15.799,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 10. Elegant Læder Sofa Monza 2'er personers med LED
  2'er personers Sofa Monza med LED ...
  21.999,00 kr. 14.849,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
Faldende orden

10 varer

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger

Moderne lædersofaer

Vi leverer platformen til dig til at konfigurere din perfekte sofa, og du gør resten. I virkeligheden tilbyder vi dig mulighed for at tilføje funktioner, som du ønsker, mens du også kan udelade noget, der ikke er helt nødvendigt for din livsstil. Du kan f.eks. Bruge sofaen til at læse din avis om morgenen med en varm kop kaffe. Traditionelt har et almindeligt sofabord altid været der kaffen står mens du læser, men der er sikkert plads til mere bekvemmelighed her. Altså, hvis du ønsker at opgradere, kan vores luksussofaer og sektionsdele ændres til at omfatte et tilføjet sidebord, perfekt til at stille en kop kaffe, mens du læser morgennyhederne. Mens dette er vildt praktisk for dem der kan drage fordel af det, ser det ud til at være en naturlig fremgang. Når alt kommer til alt, er moderne design principper centreret om bekvemmelighed og praktisk tænkning, så det er et spørgsmål om tid, før vores sofaer starter med at have hylder. Selvfølgelig hos Sofa Dreams tilbyder vores møbler meget mere end det. Faktisk kan vores sofaer konfigureres til at omfatte:

 • Valgfri senge funktioner
 • Justerbare nakkestøtter
 • USB-tilslutning
 • LED belysningssystem
 • og meget mere...

Vores moderne stil lædersofaer

er designet til at være tidløse, kraftfulde og elegante. Boligejere har mulighed for at betrække dem i et af vores frodige stofmaterialer eller holde betræksområdet begrænset til siddepladser. Hvis sidstnævnte er tilfældet, bruger vi robust premium kunstlæder til at bygge kroppen, hvilket giver dig mulighed for at nyde det bedste fra begge verdener. Vores moderne  stofbetræk er bygget for at sikre et æstetisk forlængende yderlag i de kommende år. Derudover er vores betræk bygget til at være nemme at passe på.

Der er jo ikke noget ved, at eje en sofa, der kræver daglig rengøring. Da det er sandsynligt, at din opholdsstue vil blive udsat for tung daglig trafik, er det vigtigt at sikre, at eventuelle pletter er lette at fjerne. Heldigvis kan du ved at vælge vores Mineva-lagdelte stof sikre dig, at eventuelle kaffepletter, vinpletter eller tepletter effektivt kan tørres af med en smule rengøringsopløsning og en ren klud. Ved at vælge en SofaDreams sofa, har du nem vedligeholdelse og meget mere at glæde dig til. Tilpas din sofa til at vise dine yndlingsfarver med vores brede udvalg af forskellige toner og nuancer.

Bestil din unikke sofa

Tilpas din sofa til dit opholdsrums design og din unikke smag. Et sofaarrangement behøver ikke at være en standardudvidelse til et opholdsområde; I stedet kan det være et unikt personligt udtryk, hvis du vil have det. Vi gør vores bedste for at gøre dette muligt ved at tilbyde en lang række tilpassede funktioner. Disse omfatter en LED belysning, justerbare nakkestøtter og ekstra sidebord. Opdag, hvor optimeret din stue virkelig kan være ved at vælge fra vores brede udvalg af møbel løsninger. Spørg vores kundesupportteam for at få vejledning i at designe dit drømmesystem.

Sofaer med Fjernbetjent LED Lys i alle farver

Åh ja, du læser rigtigt - vores sofaer kan også konfigureres til at have et indbygget belysningssystem. Denne belysningskonfiguration er perfekt til romantiske filmaftener med ægtefællen eller sætter stemningen til et intenst skakspil mellem bedstefar og barnebarn. Husejere kan under alle omstændigheder styre deres stuers belysning med det indbyggede fjernbetjeningssystem installeret lige i sofaens armlæn! Dagene med almindelige møbler er ovre; Hej til fremtiden for smarte møbler. Tal med vores kundeservicerepræsentanter og bliv guidet gennem vores omfattende produktsortiment til at finde den bedste møbel løsning til din stue.