Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Store Modulsofaer i læder
Store sektions sofaer i læder
Modul Hjørnesofaer i Læder
STORE, Modul Hjørnesofaer i Læder

Store Moderne Hjørnesofaer i U-form

Har du brug for en rummelig sofa at slænge sig i? Med plads til gæster og plads til at slænge sig i? SÅ er du kommet til det rigtige sted. Hvis du har brug for flere sæder end det viste på billedet kan modulsofaen konfigureres så den passer netop din stue. Snart er det eneste, du skal bekymre dig om, hvordan du får dine gæster ud af sofaen og hjem! Disse smukke møbler er designet ved hjælp af moderne elementer med lige vægt på komfort og lang levetid.

Faldende orden

Varer 1-12 af 42

Side
 1. Lædersofa Asti Mini U Form
  Den mindre version af Asti-lædersofaen er U-formen Mini. Vælg det ønskede betræk blandt de forskellige polstringstyper og design sofaen i din yndlingsfarve. LED -belysning med touch ...
  38.299,00 kr. 27.990,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Moderne Hjørnesofa Brianza i Læder

  Designer sofa Brianza en funktionssofa med LED-belysning og valgfri sovefunktion. Fås i forskellige typer læder og ...

  38.990,00 kr. 25.990,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 3. Moderne Lædersofa Bologna U form
  Die moderne Leder Wohnlandschaft Bologna mit grosser Ottomane und LED Beleuchtung. Das Sofa ist in verschiedenen Farben und Bezügen ...
  34.399,00 kr. 25.899,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 4. Eksklusiv Hjørnesofa Ferrara i Læder
  Designer lædersofa Ferrara med puf, LED-belysning i hjørnet og justerbare ryglæn. Du kan også bestille en multifunktionskonsol med ...
  45.139,00 kr. 33.589,50 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 5. Moderne Hjørnesofa Bari U form i Læder
  Designer læder hjørnesofa Bari med Chaiselong , LED-belysning og justerbare ryglæn. Du kan også bestille en multifunktionskonsol med USB-porte. ...
  34.799,00 kr. 25.899,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 6. Lædersofa Sorrento Stor og Stilet Hjørnesofa

  Luksussofa Sorrento U form med læderbetræk og LED-belysning. Sofaen fås i forskellige farver og ...

  35.999,00 kr. 26.899,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 7. Læder Hjørnesofa Napoli U form
  Designersofa Napoli U form i læder med ...
  23.599,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 8. Hjørnesofa Saheel
  Mega polstret sofa fås i slidstærkt Premium syntetisk læder eller ægte ...
  30.949,00 kr. 19.899,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 9. Lædersofa San José U Form hvid-sort
  Bestil designersofaen San José nu som en moderne hjørnesofa. Sofaen fås i mange farver. Sæt lædersofaen sammen ...
  30.699,00 kr. 25.999,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 10. Moderne Læder Sofa New Jersey C Form Med LED og USB tilslutning

  Moderne Læder Sofa New Jersey C med LED Lys og ...

  30.829,00 kr. 21.829,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 11. Design Lædersofa Rimini U Form
  Rimini lædersofa med LED-belysning og en behagelig skammel. Bestil udtrækssengen med dette sofa ...
  28.499,00 kr. 24.499,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 12. Design Lædersofa Foggia U Form
  Lædersofa Foggia U-form med LED-belysning. Sofa fås i forskellige farver og ...
  34.399,00 kr. 28.399,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
Faldende orden

Varer 1-12 af 42

Side

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger

Store moderne sektions lædersofaer i U Form

Boligejere som værdsætter at have total kontrol over deres stues atmosfæriske lys, har meget at se frem til i vores store moderne sektionslædersofaer. Disse sofaer kan konfigureres til at have LED lys i en bred variation af farver og mønstre. Bedst af alt kontrolleres hele lys ordningen direkte fra sofaen med et berørings kontrolhjul system. Dette gør indstillingen af rummets lys til at passe tid og behov, total ubesværet.  Nyd denne funktion og andre, samt: 

 • Justerbare hovedstøtter
 • Rigelig opbevaringsplads
 • USB tilkobling
 • Højglans opbevaringsplads
 • Og meget andet...

Med disse store, moderne sektions lædersofaer, bliver din stue til mere end bare et rum med 4 vægge. Det bliver til dit eget personlige fristed, en oase af afslapning og fritid. Ideelt, virker din stues møbler i tandem for at tillade maksimalt aflastning, og tillader dine tanker at vandre mens du ligger horisontalt i timevis. Vores lædermøbler tilbyder komfort såvel som rigelig siddeplads. Alt dette, er selvfølgelig lagret af vores moderne møblers tydelige æstetik. Kør dine hænder igennem…vores sofaer er lavet af enten premium syntetisk læder, italiensk ko læder, eller fantastisk blødt bison læder - som altid, er valget fuldstændigt dit.

Lige meget hvad du vælger, vil du få en premiumsofa som kan draperes i en bred vifte af beklædninger af høj kvalitet. I alle vores moderne sektions lædersofaer indgår den nyeste affjedring, bygget til at støtte dig, nærmest som om du var vægtløs og vugger dig i søvne, som om du ikke havde en eneste bekymring i verden. Lige meget om det er for at ligge ned til en søndag eftermiddagslur eller for at konversere med gæster over en kop te, er disse sofaer perfekte til en stor variation af traditioner i stuen.

Takket være det faste, brugervenlige materiale, er disse flotte sektioner perfekte til familier med børn. Det betyder ikke at de ofrer sofistikationen - tværtimod, vil vores store sektions sofa sandsynligvis fange opmærksomheden og vinde fordelen hos forretningspartnere eller andre gæster som du ville drage fordel af at imponere. Perfekt moderne, pålideligt langvarig, diskret og fuldstændig tilpasselig, disse stue møbler er perfekte til alle stue møbleringer. Udnyt muligheden til at skulpturere dine møbler fuldstændig til dine og din families behov. Lige meget hvordan din drømmesofa ser ud og føles, vil du finde den her hos SofaDreams.

Vores sofaer er en perfekt sammenkobling af komfort, pålidelighed og bekvemmelighed. Disse ting går hånd i hånd når det kommer til at bygge et værdigt stykke møbel. En stue burde være et område med fred, afslapning og fællesskab. Egentlig, er en stue kun lige så komfortabel og afslappende som dens møbler. Aktivér din stue til dens fulde potentiale med et udvalg fra vores inventarliste af store moderne sektions sofaer. Planlæg alle mulige scenarier med vores variation af vores ekstra muligheder. For eksempel, underholder du måske ofte gæster, som ender med at overnatte. I stedet for at de sover på en ukomfortabel sofa hele natten, kan du konfigurere dit Sofa Dreams møbel til at have en indbygget sovefunktion. Dette vil forandre din nutidige sofa til en ligeså nutidig sovesofa, hvis der nogensinde er behov. Glem ikke at supplere området i forhold til æstetik og funktion med et sofabord i matchende design. Lige meget om du vil vælge et L eller U-formet møbel, er der rigeligt af tilpasningsfunktioner til at sikre at møblerings sættet du modtager, entydigt er dit. Se hvordan vores produktserie OG specialister kan hjælpe dig med at finde dit perfekte møbel.