Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Materiale prøve
0,00 kr.
Inkl. moms
Leveringstid: 7-12 Uger
Varenummer: MP1 Varenummer: MP1

Gratis materialeprøve til din sofa, skammel eller seng

Bestil en materialeprøve her for at se, hvilken farve eller hvilket materiale der passer dig. Vi sender dig gerne sektioner af det ønskede læder- eller stofbetræk i den ønskede farve.

Du kan bestille op til 5 prøver gratis hos os.

Beskrivelse af lædertyperne:

Ægte / kunstigt læderblanding

I denne version er alle dele, der er direkte udsat for stress, såsom sæder og ryglæn, dækket med ægte italiensk okseskind. Dette materiale er af høj kvalitet nappalæder, der bruges af mange polstrede møbelproducenter hovedsageligt på grund af dets smukke korn og dets blødhed. For at give dig en attraktiv prisfordel på samme tid suppleres med denne betrækvariant de dele, der ikke er direkte belastede, såsom ryg, sidedele eller dekorative strimler og armlæn tæt på gulvet, med en farvetilpasning "Soft Life Premium" syntetisk læder (overflade 100% polyurethan, basisstof 100% bomuld).

Premium syntetisk læder

Med denne variant fremstiller vi din sofa fuldstændigt i syntetisk læder af høj kvalitet. Vores Soft Life Premium syntetisk læder har et fint læderkorn og en blød tekstilbagside. Læderet er UV-resistent og bruges også af mange kendte møbelproducenter på grund af dets høje kvalitet og holdbarhed. Den er særligt venlig mod huden, svedebestandig, vandafvisende og rivebestandig. TKG: (overflade 100% polyurethan, basisstof 100% bomuld)

Ægte læderpræmie

I denne version er sofaen helt dækket af ægte italiensk nappalæder. Det er en højkvalitets okseskind fra Italien med fint korn og fremragende egenskaber. Det er særligt blødt og har kun en lille pigmentering for bedre at beskytte overfladen mod indtrængen af ​​væsker og snavs. Det naturlige korn er næsten uændret og tydeligt synligt. Materialet har de bedste egenskaber, komfort, design eller materialestyrke, der gør dine polstrede møbler til en oplevelse, som du kan nyde på lang sigt. Denne variant anbefales især i tilfælde, hvor sofaen står frit i rummet og er tilgængelig og synlig fra alle sider.

Premium i buffalo læder

Vores eksklusive bøffellæder er premium tykt læder af højeste kvalitet. Frem for alt imponerer det med sin utrolige siddekomfort, sin blødhed og sin umiskendelige karakter. Med en tykkelse på 1,4 - 1,6 mm og dens typiske kornstruktur opfylder den de højeste krav. Kvaliteten af ​​vores bøffellæder kan tydeligt ses og frem for alt mærkes, og det er meget populært blandt kendere. Buffalo læder belønninger med et autentisk læder look og en enestående siddeoplevelse. Et materiale med stil og karakter til ægte læderelskere.

Beskrivelse af stoftyperne:

Hugo i tekstureret stof

Et vævet stof at forelske sig i: Det specielle Hugo-polstringsstof er frem for alt karakteriseret ved dets elegante udseende og dets lange holdbarhed. Det ekstremt populære strukturstof hører til fladvævningsgruppen og består af stærke fiberstrenge, der er lodret sammenflettet. Resultatet er en struktureret overflade, som ikke kun gør stoffet utroligt hyggeligt, men også meget let at pleje. Med vores grovere varianter vælges forskellige farvede fiberstrenge, som giver den faktiske grundfarve en interessant og dyb 3D-effekt med et elegant mønster. Det vævede stof af høj kvalitet bruges på de fleste sofaer på grund af dets fremragende egenskaber. Slidstyrken er over 30.000 cyklusser. 100% PES

Mineva stof

For at imødekomme de mest krævende behov hos vores kunder introducerer vi en ny type produkt med let ren teknologi til vores tilbud - minevakuumopsamlingen. Stoffet er ikke kun præget af de højeste tekniske egenskaber, men frem for alt af ekstremt let rengøring. Stoffets struktur muliggør hurtig og nem fjernelse af alle slags pletter, herunder pletter fra kaffe eller te, som kan fjernes med lunkent vand uden rengøringsmidler! Slidstyrken er over 75.000 cyklusser (den højeste slidstyrke for stoffer), men stoffet føles meget blødt og behageligt. Mineva-stoffet har et Eko-Tex-certifikat. Derudover har stoffet en læderlignende struktur, som også skal inspirere læderfans! 50% PES- 35% AC - 15% PA

Sun Velvet stof

Sun Velvet, stjernernes stof. Det føles fløjlsagtigt og utroligt blødt. Mange eksklusive møbelproducenter bruger allerede dette fine vævede stof til deres kunder. Hvis du er på udkig efter noget særligt, noget der straks fanger øjet, som tilbyder dig et stort udvalg af flotte, intense farver, så kig på vores kollektion, så er du den, der passer dig. SunVelvet er også hård og på trods af sin blødhed meget robust. Stoffet skylder dette en speciel fremstillingsteknik, der skaber et særligt stærkt stof. En drøm i fløjlsblød. Slidstyrken er over 50.000 cyklusser. Små visuelle afvigelser af de leverede varer fra produktbeskrivelsen og produktbillederne udgør ikke en fejl, forudsat at de er rimelige og sædvanlige i handelen og ikke har nogen indflydelse på varernes anvendelighed. 85% BW - 15% PES

Specifikationer
1-5 læder- eller stofprøver i den ønskede farve
7-12 Uger
Du modtager en materialeprøve i størrelsen 4x4cm
Vælg mellem disse betalingsmuligheder.1. Bank overførsel. Venligst overfør det skyldige beløb til følgende bankkonto: 3409 12629842 Indtast faktura nummer / kunde-id i kommentar til overførslen.2. Mobilepay. NR: 301571 . Denne betalingsmetode er gratis for vores kunder.3. PayPal . Brug paypal for nem betaling4. Depositum. Venligst overfør det delbeløb, som du kan finde på fakturaen, til vores konto.Brug venligst enten bankoverførsel, PayPal eller Mobilepay.Det resterende beløb betales 1 uge før levering af varerne ved hjælp af en af vores 3 betalings metoder.
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger