Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Om os

Velkommen og tak for dit besøg på vores hjemmeside.

Virksomheden Sofa Dreams er grundlagt i 2006 i Berlin i Tyskland og er nu blevet en af ​​de mest værdsatte distributører for designermøbler i Europa. Vores unikke kollektion er tilgængelig i mere end 10 forskellige europæiske lande, for eksempel Frankrig, Italien, Schweiz og Spanien. I 2012 sluttede vi vores forretning til UAE og startede et vellykket samarbejde med et af de største møbelfirmaer i Dubai. I 2015 blev Sofa Dreams udvidet til USA og SofaDreams Inc. blev grundlagt. Vi er glade for en taknemmelig for så stor interesse for vores produkter og support fra kunder i USA. Det har været en god start, og det bliver bedre og bedre.

SofaDreams kollektion har allerede imponeret tusindvis af kunder med sine kvaliteter og unikke karakter. Den unikke stil i vores samlinger afspejler altid nye ideer, som er skabt til liv af vores egne designere år efter år. Du har som kunde mulighed for at konfigurere vores sofaer på mange måder, så de passer til dine behov og smag. Bare vælg en af ​​vores mange designsofaer til dit hjem, anvend de materialer du selv har valgt og nyd luksussen af ​​et unikt design, hvilket forresten du kun kan få fra SofaDreams, da alle vores designs er patenterede og derfor kun tilgængelig hos os.
Vi stræber altid efter at sætte nye standarder ved at designe, konstruere og producere unikke designmøbler. Vi sætter stor værdi i at opfylde de velkendte og beundrede europæiske kvalitetsstandarder, og vi er stolte over at producere og præsentere alle vores møbler som vi gør. Lige siden vi startede troede vi på ideen om at producere kun den bedste kvalitet uden kompromiser. Det starter ved at vælge og bruge kun de bedste materialer, såsom vores Premium Top Grain Italian Leather kollektion, også ved at opfylde højeste kvalitets- og produktionsstandarder, der redder vores kunder fra farlige sundhedsrisici og skuffende oplevelser.

I mere end 10 år nægter vi at bruge billige materialer eller producere vores møbler et eller andet sted i såkaldte 3rd World-lande, som mange af vores konkurrenter gør, ved at kende sundhedsrisikoen ved at bruge ukontrollerede og usikre materialer og produktionsmetoder. Vores omfattende tilgang til kvalitet i hele virksomheden sikrer uovertrufne resultater og 100% kundetilfredshed.

Med SofaDreams kan du altid være sikker på at vi præsenterer ikke kun "europæisk inspireret design", vi præsenterer rent faktisk autentiske europæiske designs - fremstillet i Tyskland - fremstillet under højt kontrollerede kvalitetsstandarder. Fordi vi stærkt tror på, at detaljer som dette gør en stor forskel når det gælder kvalitet, komfort og lang levetid i dine møbler og tilfredshed hos vores kunder.

Alle spørgsmål vedrørende din bestilling vil blive gennemført af vores netværk af kvalificerede partnere inden for logistik, transport og kundeservice. Vi bestræber os altid på at møde og overgå vores kunders forventninger for at gøre din shopping oplevelse med SofaDreams uforglemmelig og velkommen til dig igen i en af ​​vores fremtidige butikker.
Dit køb på SofaDreams er helt risikofrit, da vi tilbyder en tilbagebetalingsgaranti i 14 dage efter levering i henhold til vores returpolitik.  

Tak for din interesse for SofaDreams. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi er mere end glade for at hjælpe dig.

Din SofaDreams Team