Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Soveværelse
Soveværelse
Soveværelse
Smukke Møbler til dit soveværelse

Soveværelse

Faldende orden

Varer 1-12 af 13

Side
 1. Boxmadras seng Arezzo Chesterfield Mønster
  Moderne boxmadrasseng Arezzo med madras i Chesterfield look med ...
  21.599,00 kr. 16.599,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 2-3 Tage
 2. Designer Seng Houston i stof

  Forkæl dig selv med den luksus af designermøbler med vores Houston seng. Denne designer seng har elegant belysning og fås i mange ...

  19.939,00 kr. 9.439,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 3. Design Vandseng Houston
  Den populære designer seng Houston i hvid sort kan bestilles her som en komplet vandseng. Den komplette teknologi er allerede ...
  30.899,00 kr. 18.799,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 4. Designer seng Moonlight hvid og sort 180x200
  Designer seng Moonlight med moderne hvidt LED ...
  18.899,00 kr. 13.399,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 2-3 Tage
 5. Boxsmadras seng München med opbevaring

  Den moderne designer seng med udseendet af en kasse forårsseng er vores model München. Forkæl dig selv med en stilet seng nu for den bedste ...

  23.649,00 kr. 14.759,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 6. Boxmadras seng München hvid
  Den moderne designer seng med udseendet af en komplet seng er vores model München. Forkæl dig selv med en stilet seng nu for den bedste ...
  23.349,00 kr. 17.759,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 7. Boxmadras seng Berlin hvid
  Den stilede designer seng Berlin med den store lagerplads under den liggende overflade. Denne luksus seng holdes i udseendet af en moderne komplet ...
  23.349,00 kr. 15.399,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 8. Læder Boxsping Bed Rockdale with Lights
  Rockdale box spring bed with lighting available in different ...
  35.559,00 kr. 31.199,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 8-10 weeks
 9. Stof Box Spring Bed Fulton with LED Lights
  Fabric Box Spring Bed Fulton with LED ...
  33.099,00 kr. 28.199,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 8-10 weeks
 10. Læder Boxmadras seng Fulton med LED Lys
  Fulton Box madras seng med belysning fås i forskellige ...
  26.899,00 kr. 18.899,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 8-10 uger
 11. Stof Box Spring seng Clayton med Premium Madras
  Stof Boxspring seng ...
  39.998,00 kr. 34.449,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 12. Læder Boxspring Bed Clayton with Lights

  Læder Boxspring seng ...

  40.199,00 kr. 35.559,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
Faldende orden

Varer 1-12 af 13

Side

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger

BoksFjeder senge

Efter en lang og anstrængende dag, længes man efter et behageligt og komfortable sted at hvile kroppen og få sig et velfortjent hvil.Det ideelle sted er en seng. En seng der giver den absolutte oplevelse af komfort, støtte, design og skønhed. En seng der er solid og bygget til at holde, til at opfylde dens ejers behovs, og give følelsen af at den udelukket er lavet specielt til dig.Derudover skal den være lækkert designet og smuk for øjet. Vores kollektion af moderne springboks senge, opfylder alle disse og dine behovs.Vores senge er bygget og designet til at give supreme komfort og maximal levetid, så du hver nat kan ned en god nats søvn i din drømmeseng.

Sengen er måske det møbel man bruger mest tid i. derfor er det vigtigt at denne er solid, fast og komfortable. Man har længe brugt springboks senge i Skandinavien, og USA og forsøg i Europa, har vist en stor udvikling og efterspørgsels, især i Tyskland. En af årsagerne kan være den utrolige komfort, som dens ejer oplever.Karakteristisk for springboks senge er den responsiv fjeder, de mange lag, der udgør sengene polstring. Sengene er bygget i en naturlig højde, således at det er let at komme i og ud af sengen. Der skal ikke være nogen hindring i at få en god nattesøvn.Hos Sofa Dreams.dk forstår vi vigtigheden af en uforstyrret, god dyb nattesøvn, til vores kunder. Madrasserne i vores senge er bygget til at give den perfekte støtte, nat efter nat og langt ude i fremtiden. Den ideelle springboks seng er bygget til års belastning af en persons vægt. Sofa Dreams.dk springboks senge er bygget så komfortable at de kan soves i uden madras... men vi anbefaler en af vores fantastiske madrasser alligevel.Det eneste der, mangler nu, for at få den ultimative nattesøvn, er blot at lukke øjnene, trække dynen godt op og afsted til drømmeland.Kontakt vores salgs team, om vores springboks senge og find den bedste løsning til dit soveværelse og drømmesengen.

Boksfjeder senge, det rette valg til det moderne soveværelse

Det øverste lag på vores springboks senge er lavet i viskose skum - det perfekt materiale. Lavet til forme sig under kroppen, yde støtte og give dens bruger absolut et underlag der er efterlader én afslappet og udhvilet. Udover den komfort sengen giver, er den smuk at se på. Designet i et elegant og moderne look og produceret på den mest mulige elegante måde, ved brug af Premium sympatetisk læder og tekstiler.

Sengenes design og udførelse, giver den ultimative følelse af luksus og komfort. Dette er en springboks seng, der er skabt til dén, der drømmer om en seng, der er moderne og eklektisk smuk, men også er et sted for total afslapning, restauration og komfort.Afhængig af valg af model, tilbyder vi forskellige muligheder for tilføjelser, udelukkende for at gøre din seng til dit ynglings sted og møbel.

Tilvalgsmuligheder:

 • LED lys i hovedgavl – perfekt til dem som nyder at læse en god bog ved sengetid.
 • Justerbar hovedstøtte
 • Quiltet hovedgavl.
 • Ekstra lys ved senge ramme.
 • Integrerede funktioner – kontakt venligst vores salgs team.
 • meget mere...

For dem, der ønsker at opleve et soveværelsemøbel, der er mere end bare én seng, anbefaler vi at man ser vores udvalg af boksfjeder senge igennem. Hos Sofa Dreams.dk køber man ikke bare et møbel. Man får en seng, i det nyeste design, slidstærk og med maximal komfort. Det er den standard Sofa Dreams.dk står for. Lige fra vores Lænestole i tekstil, til vores terrasse møbler og selvfølgelig vores boksfjeder senge. Udforsk vores store udvalg. Hver af dem i deres eget lækre moderne design og hvert enkel designet efter dine specifikke ønsker.

Visse modeller kan laves med madrasser i forskellige størrelser og udføres til at tilpasse den enkeltes behøv og ønsker. Hvorfor ikke få det man ønsker sig og sove optimalt nat efter nat? Søvn er en yderst vigtig faktor i livet, så hvorfor ikke få det bedste at ligge i?Ved at vælge en seng fra Sofa Dreams.dk, er du et skridt tætter på dit drømmesoveværelse og din drømmeseng. Alt hvad der bare er at gøre, er at vælge de nødvendige tilføjelser, for så at lægge sig ned og drømme sødt.

Sofa Dreams boksfjeder senge

Moderne boksfjeder senge

Ønsker man at tilføje lidt ekstra elegance og klasse til sit hjem og soveværelse, kan man med stor fordel vælge en seng, ud fra vores udvalg af luksuriøse springboks senge. Udført i et strømlinet og sofistikeret design, gør SofaDreams.dk springboks senge til en værdig tilføjelse til et hvert moderne eller nutidigt soveværelse.Søger man et mere eksperimenterende design, så kan man blive glædeligt overrasket af vores udvalg af runde senge og vandsenge. Specielt vores vandsenge kan laves til dit specifikke behov og kropstype.Snak med vores salgs team, som glædeligt vil hjælpe med at finde den rette seng til dig, der opfylder dine ønsker og behovs.

Vores øvrige møbel kategorier:

Boksfjeder senge i luksuriøst design

Når det kommer til valg af en ny seng, er nogle af de vigtigste krav at man ligger behageligt, trygt og at madrassen støtter de rette steder. Mulighederne er mange, i valget af en seng. Udseende, funktionaliteten, komforten, type af madras.Hos Sofa Dreams.dk mener vi at man kan få det hele. Vores kollektion af springboks senge, ser ikke bare lækre ud, de er lækre...Bla. vores senge med hovedgavl lavet i læder, fuldender sengens udsagnene. Den fremstår luksuriøs, sofistikeret, komfortable og er lækker blød at røre ved. Sengene er designet til at passe ind i det moderne og nutidige soveværelse.Vi anbefaler at se vores udvalg af senge igennem og kontakter vores team af produkt specialister, der står klar til at hjælpe med at finde din drømmeseng. Vi står til din rådighed.

Boksfjeder senge i moderne design

Når man skal vælge en ny seng til sit moderne stylet soveværelse, finder man alt hvad man kunne tænke sig, indenfor brugerdefinerede funktioner, tekstiler og farver. Alt sammen for at tilpasse sengen til din smag og dine behov, da man skal kunne stole på at ens drømmeseng forsat opfylder de krav man stiller til kvaliteten af sin seng.Hos Sofa Dreams.dk opfylder vi alle EU´s standard produktions krav, hvilket betyder at din seng vil være din drømmeseng nat efter nat, fra år efter år.