Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Designer Boksfjeder senge med Crown madras
Designer Boksfjeder senge med Crown madras
Boksfjeder senge
Fremragende boxspring senge

Designer Boksfjeder senge med Crown madras

Faldende orden

7 varer

 1. Design Vandseng Houston
  Den populære designer seng Houston i hvid sort kan bestilles her som en komplet vandseng. Den komplette teknologi er allerede ...
  30.899,00 kr. 18.799,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Boksmadras seng Las Vegas quilted
  Moderne design seng med et premium imiteret læder cover. Bestil nu Quadro boksfjedersengen i den størrelse der passer til dit ...
  37.799,00 kr. 31.799,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 8-10 uger
 3. Læder Boxsping Bed Rockdale with Lights
  Rockdale box spring bed with lighting available in different ...
  35.559,00 kr. 31.199,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 8-10 weeks
 4. Stof Box Spring Bed Fulton with LED Lights
  Fabric Box Spring Bed Fulton with LED ...
  33.099,00 kr. 28.199,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 8-10 weeks
 5. Læder Boxmadras seng Fulton med LED Lys
  Fulton Box madras seng med belysning fås i forskellige ...
  26.899,00 kr. 18.899,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 8-10 uger
 6. Stof Box Spring seng Clayton med Premium Madras
  Stof Boxspring seng ...
  39.998,00 kr. 34.449,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 7. Læder Boxspring Bed Clayton with Lights

  Læder Boxspring seng ...

  40.199,00 kr. 35.559,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
Faldende orden

7 varer

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger

Boksfjeder senge værdige til moderne rum

Det øverste lag af vores boksfjedersenge er lavet med viskoseskum - det perfekte materiale til fuldstændig afslapning. Bortset fra komfort, føles vores boksfjedersenge også godt når man ser på dem. Dette kommer fra vores elegante moderne design. Vi har udarbejdet det perfekte moderne boksfjedermøbel og produceret det på den mest elegante måde muligt ved hjælp af premium syntetisk læder eller stof. Det ultimative indtryk er det af fuldstændig adel; det er en boksfjederseng, der er værdig til at være en hårdtarbejdende husejers helligdom for rekreation. Afhængig af hvilken model du går med, finder du flere ønskelige tilføjelser, der gør din nat i sengen så meget mere behagelig. Disse inkluderer følgende:

 • En LED-belysning i hovedgærdet, perfekt til dem, der kan lide at læse en god bog
 • langt ud på natten
 • Justerbare nakkestøtter
 • Ekstra sengeramme belysning
 • Integrerede funktioner (tal med vores salgsteam)
 • og mange flere

Møblerne, du lægger dig på i slutningen af ​​dagen, er måske det vigtigste af alle møbler. Under alle omstændigheder er det vigtigt for husejere at have en solid, robust seng, som de kan hvile på i løbet af ​​natten. Boksfjeder senge var oprindeligt almindelige i Skandinavien og USA. I dag oplever de et Boom i brug også i Europa, især blandt tyske husstande. En sandsynlig årsag hertil er den utrolige komfort, de tilbyder deres ejere. Den responsive 'bounce' -karakteristik for boxspring senge er fra de flere lag, der udgør sengens polstring. Den ideelle boksfjeder-seng er bygget i let højde for ejere at rulle rundt på. Der bør ikke være nogen hindringer, der forhindrer en person i at kollapse på sengen og ind i en dyb nattesøvn. Hos Sofa Dreams forstår vi vigtigheden af ​​at sikre god, uforstyrret søvn for vores kunder. Vores boksfjeder senge er bygget til at perfekt understøtte din madras, nat ind og nat ud i årevis. Den ideelle madrasbase skal hjælpe en madras med at opleve mange års brug ved at påtage sig noget af det tryk, som en persons krop lægger på madrassen. En Boksfjederseng fra Sofa Dreams-boksen er bygget behagelig nok til at du kan sove på uden madrassen - selvom vi selvfølgelig vil anbefale dig at bruge en madras alligevel. Derefter er alt hvad du skal gøre, at fuldføre din ultimative søvnopsætning ved at tilføje lagner, tæpper og de mest behagelige puder, du kan finde. Hvis du vil tilføje et udstoppet dyr som en sovende ledsager, er det dit kald - vi dømmer dig ikke! Alt, hvad vi ønsker, er, at du skal hvile dig og nyde den kommende dag fuldt ud. Tal med vores salgsmedarbejdere om vores moderne design boxspring senge og find den løsning, der bedst passer til dit soveværelse.

De, der ønsker at opleve mest ud af deres soveværelsesmøbler, skal bladre gennem vores sortiment af boxspring senge. Ved at shoppe hos Sofa Dreams køber du tre ting: moderne design, pålidelig levetid og maksimal komfort. Dette er standarden, som vi har sat for alle vores produkter, fra vores lænestole til stof til vores havemøbler og helt sikkert til vores boxspring senge. Nyd vores vifte af stilarter, hver sin egen variation på frodige, moderne design og hver kan tilpasses til dine nøjagtige behov. Visse modeller har forskellige madrasser i størrelser og konfigurationer, der passer til enhver husejers smag. Der er ingen grund for dig til blot at nøjes med den seng, du sover på hver aften. At sove er hellig, og det bør behandles sådan. At vælge en sofa Dreams bokseseng bringer dig så meget tættere på dit drømmeseng. Det eneste, der er tilbage, er at hente de nødvendige fittings - så er det tid til at hoppe ind i disse pyjamas, slukke lysene og tælle nogle får.