Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Boxmadras seng München hvid
23.349,00 kr. 17.759,00 kr.
Inkl. moms
Leveringstid: 7-12 Uger
Varenummer: SKICBE10293-weiss_weiss Varenummer: SKICBE10293-weiss_weiss

Stilet komplet boxmadras seng München med LED-belysning

Forkæl dig selv med noget særligt. Den komplette seng München er en oase af komfort, der kunne være i ethvert luksushotel. To Bonell fjedermadrasser giver din krop en vidunderlig behagelig overflade hver nat, som reagerer fleksibelt på stress. På toppen er et 5 cm tykt klima og fugtregulerende topper lavet af viskoskum. Denne kombination gør hver seng til dit personlige yndlingssted. Nyd den behagelige indgangshøjde og bare lad dig falde. Afslappende nætter venter på dig. Komplet seng München med belysning

I hovedgærdet har den komplette seng München LED-belysning, som giver dig lys om aftenen, mens du læser. Derudover bringer hun sengens smarte moderne design selv i mørke. For ekstra komfort, når du sidder i sengen, er der en quiltning. Sengetøj eller andre tekstiler kan opbevares i det praktiske opbevaringsrum, som let kan fjernes. Så de er altid lige ved hånden, og du sparer lagerplads i skabet eller kommoden. Overbevist om? Vælg størrelsen på din yndlingsoverflade og glæd dig til komforten i en moderne komplet seng med luksusudstyr!

Yderligere oplysninger om lædertype, dimensioner m.v. findes under fanen "Vareoplysninger"

Højdepunkterne i den komplette seng

 1. to madrasser af høj kvalitet (17 cm) plus 5 cm topper
 2. Skuffe til opbevaring af forskellige ting
 3. Hovedgærde og fodbræt quiltet
 4. forskellige liggende dimensioner til rådighed

Hvis du også ønsker at tage et kig på vores andre sofamodeller, her er nogle forslag til dig.

 1. Læder Turino CL Shape
 2. Stoffsofa Roma XXL
 3. Bigsofa Milano
 4. Stof hjørne sofa Palermo L Shape
 5. Stof Sofa Turino C Form
 6. Palermo XXL

Selvfølgelig har vi andre polstrede møbler til dig. Hvis du er på udkig efter en passende sofa til din stue, bør du helt sikkert også tage et kig på læder sofa U form.  Med vores eksklusive udvalg af stuemøbler kan du forfine hvert værelse. Du kan også bestille det rigtige bord til vores modeller. Tag et kig under stof sofabord med glas top.  Lad Sofa Dreams rådgive dig via kompetent kundesupport via telefon. Vi har også unikke modeller til dig til de matchende soveværelsesmøbler i vores møbel online shop, for eksempel under runde designer senge.  Og hvis du stadig er på udkig efter moderne møbler til din have eller terrasse, som er vejrbestandig, bør du tage et kig på vores kategori for moderne terrasser rattan sofaer U form.  Disse er ikke kun af høj kvalitet, men overbeviser også med de ekstra funktioner. Velkommen til Sofa Dreams, online shop for eksklusive møbler.

Specifikationer
Komplet seng München med opbevaring
7-12 Uger
Breite = Matratzenbreite
Länge: 212cm
Kopfteilhöhe: 110cm
Liegehöhe: 55cm
Vælg mellem disse betalingsmuligheder.1. Bank overførsel. Venligst overfør det skyldige beløb til følgende bankkonto: 3409 12629842 Indtast faktura nummer / kunde-id i kommentar til overførslen.2. Mobilepay. NR: 301571 . Denne betalingsmetode er gratis for vores kunder.3. PayPal . Brug paypal for nem betaling4. Depositum. Venligst overfør det delbeløb, som du kan finde på fakturaen, til vores konto.Brug venligst enten bankoverførsel, PayPal eller Mobilepay.Det resterende beløb betales 1 uge før levering af varerne ved hjælp af en af vores 3 betalings metoder.
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger