Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Stof lænestole
Stof lænestole
Stof lænestole
MODERNE LÆNESTOLE OG LOUNGESTOLE I STOF BYGGET TIL AT HOLDE

LÆNESTOLE

Faldende orden

2 varer

 1. Design Lænestol Orlando i stof

  Lænestolen er konstrueret i lag med en højkvalitets polyether koldskumfyldning. Den ekstra Bonell-suspension forhindrer deformation, der normalt ...

  19.999,00 kr. 14.949,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Moderne Stof Lænestol Chicago med afslapningsfunktion

  Moderne lænestol Chicago med afslapningsfunktion, LED lys. Vælg din favorit farve og ...

  15.749,00 kr. 14.949,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
Faldende orden

2 varer

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger

STOF LÆNESTOLE

Ligegyldigt hvad dit opholdsrums unikke tone er - uanset om det er elegant eller afslappet, legende eller stoisk - finder du en ideel lænestol i vores store produktsortiment. Uanset dit valg, er du garanteret at drage fordel af den lange levetid, skønhed og komfort, som Sofa Dreamsmøbler giver. Afhængigt af modellen kan vores luksuriøse lænestole konfigureres til at tilbyde en række funktions bonusser. Disse tilføjelser er der for at give en rig følelse af tilpasning i opbygningen af din stue. Da din stue vil have sit eget unikke behov baseret på din families livsstil, er det vigtigt for indretningen at respektere disse centrale behov. For eksempel kan du måske nyde et varmt hjemmelavet måltid, mens du sidder på sofaen og kigger på din yndlings sitcom fra tid til anden. I stedet for at balancere din tallerken usikkert i dit skød, kan du drage fordel af et indbygget sidebord, der trækkes ud og foldes væk, når det ikke er i brug. Ikke mere bekymring for ubehagelige pletter, der finder deres vej ind i stoffet, mens du nyder din middag! Nu vi Taler om pletter, der er ingen grund til at bekymre dig megetom dem - vores design stofsofaer er bygget til at være slidstærke og nemme at vedligeholde. Du kan også drage fordel af en eller flere af følgende yderligere funktioner:

 • Stort udvalg af stoffer
 • Bredt farvevalg
 • skamler med matchende stof
 • LED belysningssystem
 • og meget mere...

UOVERTRUFFEN KOMFORT

Nogle siger, at luksus, hvad angår boligindretning, starter og slutter ved det strukturelle design og valg af materiale. Men hos Sofa Dreams forstår vi, at der ikke kan være luksus uden komfort. Det er derfor vi har gennemgået en omhyggelig produktionsproces for at sikre, at vores lænestole er egentlige komfortskibe, som boligejere næsten kan smelte ind i. Faktisk, hvis du har til hensigt at sætte dig ned i en af vores lænestole for at hurtigt læse et blad på en søndag formiddag, kan du meget vel finde dig selv siddende til søndag eftermiddag! Selvfølgelig er det alligevel søndag, så du fortjener off-time.

Derudover tilbyder vi en række tilpassede add-ons og attraktive komplementære møbler til fuldstændig at fuldføre din lænestol opsætning. For eksempel, hvis din stue har plads til at rumme det, hvorfor ikke tilføje en matchende moderne stof skammel til din stue? Disse skamler er ikke kun den perfekte visuelle tegnsætningat være parret med vores lænestole, de er også drømmende komfortable, hvilket giver maksimal afslapning, mens du lounger i din lænestol. Med hensyn til selve møblet kan vores lænestole tilpasses på mange forskellige måder, hvilket gør det til lige så praktisk en enhed, som det er komfortabelt.

For eksempel, hvis du vil have din eftermiddagste i nærheden, mens du læser en ny bog, mens du slapper af i lænestolen, har du mulighed for at inkludere et tilføjet sidebord direkte påstolen. Eller, hvis du leder efter en vild, futuristisk stueombygning, kan du opgradere din lænestol med et integreret LED-belysningssystem, fuldt styrbart med en fjernbetjening, der er installeret i stolens armlæn. Tilpasningsmulighederne er mange og flerlagede - hvis du kan bruge en hånd til dem,står vores kundeservicemedarbejdere på standby og venter på at hjælpe dig med at udforme dine drømmes opholdsstue

FJERNBETJENT LED

Vores LED belysningssystem er særligt attraktivt for boligejere, der sætter pris på en god portionflashiness fra tid til anden. Efter alt er der intet lige så prangende som at styre din stues belysning lige fra komforten af din yndlingsstol! Uanset hvordan du forestiller dig at bruge din drømme stue, vil dine produkter og tjenester hjælpe dig med at komme derhen. ring ud til vores kundeserviceteam, og lad os arbejde sammen for at bringe din ideelle stue til liv.