Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Sofa sæt i stof
Sofa sæt i stof
Sofa sæt i stof
MODERNE DESIGN STOF SOFA SÆT

SOFA SÆT

Faldende orden

2 varer

 1. 3 Personers Stof Sofa Parma

  Vores moderne sofa Orlando er også tilgængelig som en 2 pers. sofa og lænestol i mange farver. LED-belysning med farveændring med fjernbetjening. Eventuelt kan du ...

  22.299,00 kr. 16.299,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stof Sofa 3-2-1 Boston med LED
  Stof Sofa Boston med ...
  32.159,00 kr. 23.159,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
Faldende orden

2 varer

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger

Moderne sofa sæt lavet af luksus tekstiler

Vores moderne sofa sæt kan konfigureres som en 1-, 2- eller 3-sæders, og mulighederne udvides kun, når du går videre til vores sektioner. Uanset konfigurationen kan vores moderne sofa sæt tilpasses dine nøjagtige behov gennem en række valgfrie funktioner. En af vores personlige favoritter er f.eks. Det integrerede LED-belysningssystem, som muligvis kan udstyres med din sofa. Disse LED-belysningsordninger styrer farve, så du kan lege med dit opholdsrums lyse tone og humør, indtil du når din ønskede effekt. Endnu bedre er betjeningen placeret lige på sofaens armlæn, hvilket betyder at du kan kysse de gamle lysskifter dage farvel! Trods hvor vigtigt det er at være aktiv og motionere, når det kommer til at slappe af i opholdsstuen, er den perfekte sofa en, der sparer dig så mange fodspor som muligt. Du kan tage det et skridt ud over det integrerede belysningssystem og tilpasse din sofa med følgende funktioner:

 • Læder og stofbetræk 
 • Justerbare nakkestøtter 
 • Passende siddepladser 
 • USB-tilslutning 
 • og meget mere... 

Uanset om du lige har købt et nyt hjem og søger at udfylde det tomme boligareal med en moderne stofsofa, eller hvis du simpelthen søger en ny måde at opdatere et forældet stue design på, har vores produktsortiment løsningen for dig.

Uovertruffen Komfort

Med hensyn til kvalitet er vores moderne sofasæt overvældende behagelige at røre ved. En god måde at teste dette på er blot at føre din hånd over sofaens overflade og se om du føler dig tilbøjelig til at trække hånden væk. Du kan tage testen et skridt videre ved at sidde ned i den og se om du ikke har lyst til at sidde et stykke tid længere. Den endelige test er, selvfølgelig at ligge horisontalt på sofaen, selv om vi vil gøre opmærksom på, at det kan føre til en øjeblikkelig powernap, som måske kommer i vejen for din dagsorden. Uanset det at vi har konstrueret vores møbler til lang levetid og komfort, sikrer vi, at de forbliver en integreret del af boligens indretning i år og år fremover.

Endelig kan betydningen af æstetisk appel i denne dag og alder ikke overvurderes. Derfor har vi designet vores sofaenheder til ære for nutidens designstandarder, samtidig med at vi opretholder en relevant æstetik i de kommende år. Alt i alt ved at handle med Sofa Dreams sikrer du en velprøvet, uhyre komfortabel, utrolig attraktiv sofa. Desuden tilbyder vi dig mulighed for at tilpasse dine møbler baseret på nøjagtige behov og præferencer. For eksempel, hvis du leder efter noget ekstra opbevaringtil tæpper, puder og endda ekstra drikkevarer tæt ved hånden, kan du tilføje en ekstra opbevaringsenhed med valgfri højglans finish. De ekstra funktioner stopper helt sikkert ikke der - tal med en af vores produktserie specialister for at få hjælp til at finde den ideelle siddepladsløsning til dit boligareal. 

I sidste ende afhænger den ideelle stue konfiguration helt af, hvad du nøjes med. Hvis du søger at adskille et afsnit af stuen for at fungere som et lille ekstra kontorområde eller lektierum, kan du nemt gøre det med vores U-formede sofa-løsninger. Eller hvis du leder efter en enkel tre-personersplads direkte foran fjernsynet, har vi også få muligheder. Uanset hvilke møbler du leder efter, og til hvilket formål kan du være sikker på at vide, at vi har fremstillet alle vores enheder for maksimal komfort og lang levetid. Så uberørt som din enhed ser ud i dag, kan du sikre, at det forbliver den måde i år og år fremover. Tal med vores salgsspecialister for at få hjælp til at designe din drømmestue.