Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
X-large Stof Modulsofa
X-large Stof Sektions sofaer
XXL Store Design Modulsofaer I Stof
Store XXL Moderne Modulsofaer I Stof

Store XXL Moderne Modulsofaer I Stof

Vores smukke og elegante XXL stofsofaer er for dig der er kvalitetsbevidst og vil have plads til gæster og familie. Gæster bør have en behagelig siddeplads til slænge sig i, og endnu vigtigere bør der være plads til alle. Vores store moderne stof modulsofaer dækker det. Snart er det eneste, du skal bekymre dig om, hvordan du får dine gæster ud af sofaen og hjem! Disse smukke møbler er designet ved hjælp af moderne elementer med lige vægt på komfort og lang levetid. Vores ekstra store stof sektioner er bygget til at holde og designet. De, der ofte modtager gæster, skal have en rimelig mængde siddemuligheder til rådighed for dem. Disse alsidige enheder kommer i en række farver og teksturer og kan konfigureres, så de passer til din smag. Sæt det i hjørnet af stuen for at give mere åbent rum, placer det et sted i midten til brug som rumdeler, eller find din egen unikke tilgang.

Faldende orden

Varer 1-12 af 22

Side
 1. Stof XL Hjørnesofa Asti
  Den U-formede polstrede sofa Asti med LED-belysning er den nyeste model fra Sofa Dreams. Det tilbyder blandt andet et stort hjørne til at slappe af og ligge ned. Du kan også få det ...
  39.499,00 kr. 31.999,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Hjørnesofa Secreto

  Eksklusiv loungesofa med quiltede ...

  27.599,00 kr. 18.899,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 3. Stof Sofa Asti XXL
  Selv som en polstret sofa Asti XXL er denne kæmpe sofa med LED -belysning næsten uovervindelig. Det tilbyder to store hjørner til at slappe af og sove. Du kan også få det matchende ...
  40.499,00 kr. 32.599,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 4. Design Stof Sofa Calabria XL
  Den mega XXL polstrede sofa Calabria med LED-belysning og valgfri multifunktionel konsol fås i mange flotte ...
  38.199,00 kr. 28.499,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 5. Stof sofa Catania XXL
  Moderne Stof Sofa Catania XXLi stof-læder mix med ...
  39.899,00 kr. 29.899,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 6. XL Stof Modul Sofa Palm Beach
  XL Stof Sektions Sofa Palm Beach med LED lys og USB ...
  37.899,00 kr. 28.899,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 7. Stof Sofa New Jersey XL med LED og USB tilslutning

  Stof Sofa New Jersey XL Form LED og USB ...

  32.159,00 kr. 23.159,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 8. Moderne Stof Sofa Jacksonville XL med LED
  Moderne Stof Sofa Jacksonville XL med ...
  31.379,00 kr. 22.379,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 9. Moderne modul Stof Sofa Hollywood XL med LED og USB

  Moderne Stof sofa XL med LED Lys og USB ...

  31.859,00 kr. 22.859,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 10. Stof Sofa Palermo XL Form LED
  Moderne stof sofa med LED ...
  33.659,00 kr. 24.659,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 11. Stof Design Hjørnesofa Enzo XL version med LED
  Moderne XL Sofa i Stilet Design Enzo med LED og Bonell suspension ...
  34.259,00 kr. 25.259,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 12. Stor Luksus Stof Hjørnesofa Mezzo XL med LED Belysning
  Moderne XL Hjørnesofa med LED ...
  30.349,00 kr. 21.349,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
Faldende orden

Varer 1-12 af 22

Side

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger

EKSTRA STORE STOF SEKTIONS SOFAER I U FORM

Hvis du leder efter en stor møbel løsning, finder du rigelig plads til at lege i vores udvalg af ekstra store stofhjørnesofaer. Du kan stort setlave en 4-plads sofatil en lænestol og en tre-personers plads til et 2-personers sæde. Så vildt som det lyder, er det hele muligt via vores konfigurationsmenu, som er så meget mere. Vi har designet vores sortiment til at være helt fleksibelt til boligejeres specifikke behov. Yderligere pladser og nakkestøtter stilles til rådighed for maksimal forkælelse. Hvis du leder efter en mere intensiv sofa oplevelse, kan du opgradere til vores LED-oplyste sofaenheder. Disse enheder har fjernbetjeningsenheder bygget lige ind i sofaens armlæn. Disse konfigurerer LED-systemets lysstyrke, farve og mønster. I det væsentlige, med mindst muligt arbejde udført fra komforten i din sofa, kan du få fuld kontrol over stuens humør og tone. For eksempel kan du lege med børnene i en gultonet stue og forestille dig at i er alle tigre, der løber gennem Savanna. Eller lys et værelse op i dybt blåt og forestil dig, at dine hvaler svømmer i det dybe hav. Til mere praktiske formål kan belysningen strømme ind i en række farver, mens du underholder gæster over et par drinks. Mulighederne er kun begrænset af din fantasi, og de valgfrie tilføjelser slutter bestemt ikke der. Vælg mellem følgende yderligere funktioner:

 • Justerbare nakkestøtter
 • Højglans opbevaringssområde
 • USB-tilslutning
 • Indbygget sidebord
 • og meget mere...

Plads til alle

Vores ekstra store stofsofaer er perfekte til boligejere med store familier, eller som har tendens til regelmæssigt at underholde store grupper. Selvfølgelig er deres brug ikke begrænset til store grupper; hvis du tilfældigvis bor alene i dit hjem og søger et ekstra stort rum at slappe af i, kan vi få det perfekte siddepladsarrangement til dig. Vores stofsofaer er urimeligt komfortable, så meget, at du måske meget nemt daser eftermiddagen væk, når alt du ønskede at gøre var at læse en god bog i en time eller to. Vi kan ikke love, at du vil være i stand til at forblive siddende oprejst og vågen, når du tager sofaen i brug; alt vi kan gøre er at sikre dig at disse enheder er bygget til at holde. Med hensyn til betræk tilbyder vi en række luksuriøse materialer, der kommer i en bred vifte af farver og finish. Vores udvalg af materialer, som New Heaven eller Mineva stof, er bygget med høj modstandsdygtighed overfor slid. Alle almindelige pletter kan effektivt tørres af med en klud og nogle rengøringsopløsninger, selv vedvarende pletter som kaffe og vinpletter. Efter alt, disse sofaer (mens smukke at se på)er ikke bygget som museumsgenstande - de er beregnet til at blive anvendt frit, dag ind og dag ud. Det betyder, at den ideelle sofa ikke bør være i den konsekvente barmhjertighed af hverdagens pletter. Ved at vælge en enhed fra Sofa Dreams sikrer du, at din møbelløsning leverer hele pakken og lægger en ære i æstetik, komfort og lang levetid. Trin for trin hjælper vi dig med at designe stuen, du altid har ønsket dig. Uanset om du holder en travl husstand med gæster, der regelmæssigt kommer ind og ud, eller du er en single på udkig efter noget ekstra benplads, er der en enhed til dig i vores udvalg af ekstra store stofsofaer.

Hos Sofa Dreams får du meget mere end bare en sofa - du får et underholdningscenter, komforthelligdom og afslapningsområde, alt indbygget i en enhed. Kombiner et udvalg af vores brugerdefinerede funktioner sammen for at lave din helt egen personlige sofa. Tal med vores dedikerede kundeservice team for værdifuld vejledning i design af stuen, du altid har ønsket.