Facebook Pixel
Bestil hotline
      +45 53858171
Udendørssofaer
Udendørssofaer
Udendørssofaer
UDENDØRS HAVEMØBLER

PATIO SOFAER

Faldende orden

4 varer

 1. Design Heatsound FLAME
  Design Heatsound FLAME af metal og med sort poly-rattan skygge og i alt 2100W ...
  2.999,00 kr. 2.590,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 2-3 Tage
 2. Udendørs Lounge havebord Jacksonville i flet/polyrattan

  Moderne Udendørs Lounge havebord ...

  2.925,00 kr. 2.399,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: ca. 7 - 20 dage
  Udsolgt
 3. Udendørs Lounge Havebord Houston
  Moderne Udendørs Lounge havebord ...
  2.925,00 kr. 2.399,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: ca. 7 - 20 dage
  Udsolgt
 4. Udendørs Lounge havebord Los Angeles i flet/polyrattan

  Moderne Udendørs Lounge havebord Los ...

  2.925,00 kr. 2.349,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: ca. 7 - 20 dage
  Udsolgt
Faldende orden

4 varer

Top Seller

 1. Sektions Stof Sofa Palm Beach U form
  Stof Sektions Sofa Palm Beach U form med Recliner (lænestols funktion) og kølende kop ...
  37.249,00 kr. 28.249,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger
 2. Stor Stof Sofa Comfortzone Miami med LED
  Moderne Big Sofa Miami with LED ...
  23.129,00 kr. 15.329,00 kr.
  Inkl. moms
  Leveringstid: 7-12 Uger

Havemøbler som prioitet i hjemmets indretning..

Hos Sofa Dreams forstår vi, at det moderne design er fundamentalt centreret om at indfrie en boligejers behov, samtidig med at det giver varig æstetisk appel. Derfor er moderne design den førende trend i nutidens standarder; I stedet for at fokusere på æstetik alene, som traditionelle designtendenser, understreger moderniteten praktisk talt sammen med æstetisk appel. Et møbel vil ikke gøre meget godt for sin ejer, hvis hele appellen er begrænset til dets overflade. Snarere bør en indretning være fundamentalt brugbar. Dette er et begreb, vi huskede ved udformningen af alle vores indretningsenheder, herunder vores udendørs møbler. Ligesom vores opholdsrumløsninger kan vores udendørs sofaarrangementer konfigureres i en række forskellige funktioner afhængigt af modellen:

 • Integreret LED-belysning med farveændring og fjernbetjening
 • Sammensætning af forskellige moduler, som kan konfigureres som ønsket
 • Praktiske opbevaringsrum
 • Et udvalg af stof- og farvevalg
 • og meget mere...

Et veldesignet hjem har optimal funktionalitet samt æstetisk fornemmelse både indenfor og ude. Forsømmelse af en gårdhave er ingen måde at behandle et hjem på, især ikke en, som du vælger at designe selv. Mens et simpelt foldebord og stole ville være tilstrækkelige med hensyn til funktion, hvorfor så ikke forkæle dig selv med lidt luksus og elegance ved at gennemse vores sortiment af moderne havemøbler. Vores luksuriøse havemøbler består hovedsagelig af rattan.

Møbleringsentusiaster vil notere den historiske effektivitet af rattan som et udendørs indretningsmateriale. Hvad angår æstetik alene, taler vores udendørs enheder for sig selv. Takket være rattanens visuelle opdrift giver vores have enheder elementer af dybe middelhavslandskaber, lange vandreture på stranden og cocktails midt i palmerne. Selvom din gårdhave er beliggende i en urban sub-sektor, kan valg af rattan havemøbler hjælpe dig med at flygte til mere tropiske klimaer, hvor livet er så meget enklere. Selvfølgelig, om det ligger i dentropiske havområde eller i enpenthouse i byområder, skal alle havemøbler i det mindste generelt være modstandsdygtige over for regn. Når alt kommer til alt, er der intet lige så skuffende som at fylde din tomme have kun med møbler for at se det hele gennemblødt inden for få dage.

Du kan undgå den hele fiasko ved at vælge vores udvalg af rattan møbler. Ligesom vores indendørs møbler er Sofa Dreams udendørs møbler bygget for maksimal komfort. Se dit stress og ansvar flyde væk på en tropisk sky, mens du nyder nogle drikkevarer med dine kære på terrassen. Sæt dig op med et ideelt opholdsområde til at se solen stige eller sætte. Uanset hvad du vil bruge det til, er vores udvalg af havemøbler garanteret at matche din specifikke smag. Tal med en af ​​vores kundeservicerepræsentanter om de forskellige konfigurerbare muligheder for vores udendørs enheder.

Du har også frihed til at fuldende din udendørs siddeplads ensemble ved at supplere din sofa med et matchende bord, perfekt til drikkevarer, måltider og blade. Selvfølgelig kan du også vælge at få bordet installeret direkte i din sofaenhed. Uanset din specifikke konfiguration vil du være mere end tilfreds med den kvalitet og bekvemmelighed, som vores rattan-byggede havemøbler giver. Uanset om det er at solbade på terrassen eller ved poolen, slappe af på en søndag eftermiddag med godt selskab eller bare se solopgangen med dagens første kop kaffe, får du alt hvad du har ønsketdig og mere til med vores udvalg af moderne have møbler. Da alle de forskellige tilvalg og komplementære genstande kan være helt overvældende, opfordrer vi dig til at bruge vores kundeservicerepræsentanter for at få hjælp til at udforme dit ideelle udendørs område. Du kan opnå det hjemme design, du altid har ønsketdig, ved at vælge de rigtige møbler et trin ad gangen.